1. Haberler
  2. Genel
  3. 11.977 TL Cezası Var

11.977 TL Cezası Var

featured

Elazığ Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, 6948 sayılı kanunun 1 maddesine göre üretim yapan işletmelerin bir önceki yıla ait  faaliyetlerini içeren yıllık işletme cetvellerini 4 ay içinde bildirmeleri gerektiğini açıkladı.

Elazığ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden konuyla ilgili açıklamada şu bilgilere yer verildi.

“6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 1’inci maddesine göre üretim yapan ve sanayi sicile kayıtlı olan işletmeler, Kanunun 5 inci maddesi gereğince her yıl bir önceki yıla ait faaliyetlerini içeren Yıllık İşletme Cetvellerini yıl sonundan itibaren 4 ay içinde https://www.turkiye.gov.tr internet adresi Sanayi Sicil İşlemleri uygulama menüsü, https://dijitalbakanlik.sanayi.gov.tr internet adresi Sanayi Sicil İşlemleri menüsü veya https://sanayisicil.sanayi.gov.tr internet adresi üzerinden Sanayi Sicil Bilgi Sistemine e-devlet şifreleri ile giriş yapmak suretiyle bildirmek zorundadırlar.

Belirtilen süre içerisinde, Yıllık İşletme Cetvelini vermeyen işletmelere, belirtilen kanunun 9’uncu maddesine göre 11.977,00 TL idari para cezası uygulanacaktır.

6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 1 inci maddesine göre üretim yapan ve Müdürlüğümüzden Sanayi Sicil Belgesi alan işletmelerin, 30 Nisan 2025 gün sonuna kadar 2024 yılı Yıllık İşletme Cetvellerini sisteme girmeleri veya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne müracaat etmeleri hususu önemle duyurulur.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
11.977 TL Cezası Var
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin