İrfan ARSLAN
Nesine 3. Lig 1. Grupta mücadele veren 23 Elazığ FK. ligin 23. Haftasında deplasmanda oynayacağı Anadolu Üniversitesi maçından üç puanla ayrılmak istiyor.
23 Elazığ FK. Teknik Sorumlusu Ümit Tütünci, “Geçen hafta sonunda son saniyelerde yediğimiz golle mağlup olduk. Bu bize maçı son düdüğe kadar bırakmamız gerektiğini gösterdi. Genç oyuncularımızı bu yönde ikaz ettim. Ligde her maç önemli, her puan çok değerli. Yarın oynayacağımız maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz.
Bu hafta takımımızda Denizhan sakatlığından dolayı yer almayacak. Bunun dışında eksiğimiz yok. Hedefimiz bu hafta deplasmanda kazanarak ligde istediğimiz yere gelebilmek adına çok önemli bir adım atmak.” dedi.
Pazar günü saat 14.00 de Osmangazi Üniversitesi Futbol sahasında oynanacak olan Anadolu Üniversitesi- 23 Elazığ FK karşılaşmasını Uğurcan Gökler, Mustafa Tosun ve Selim Göksu hakem üçlüsü yönetecek.Karşılaşmada Recep Tali 4. Hakem olarak görev yapacak.