36 TOKİ Konutu İçin Temel Kazı Çalışmaları Başladı

featured

Elazığ Merkeze Bağlı Mollakendi Beldesinde yapılacak 36 TOKİ konutu için, temel kazı çalışmalar başladı.

Elazığ merkeze bağlı Mollakendi Beldesi’ne yapılacak 36 TOKİ konutu için temel kazı çalışmaları başladı. 36 TOKİ konutunun yanı Mollakendi Beldesi’ne sıra işyerleri de yapılacak. Konutların 105 ya da 115 Metre olarak yapılması tahmin ediliyor.

Başkan Ayaz, beldelerine güzel konutlar kazandıracaklarını ve bunun için de yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti.

AK Parti Mollakendi Belde Başkanı Mehmet Mustafa Ayaz; “Beldemize iyi konutlar kazandıracağız. Şehir merkezindeki konutlarımızın oturma alanları daha ufak olmasına rağmen bizim verdiğimiz koşuşturmanın sonucunu aldık konutlarımız biraz daha büyük olacak inşallah. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

TOKİ konutları için ilk çalışmaların başladığını ifade eden Mollakendi Merkez Mahalle Muhtarı Bekir Demirel; “36 konut artı 105 iş yeri yapılacak. Bunlar 105 ya da 115 metre brüt olacak, daha tam olarak projeyi almadık. Şehirdeki 3+1 konutlar burada da yapılıyor Vekillerimize ne talep ettiysek onlarda bizi kırmadı. Biz 3+1 istedik onlarda tekrar bakan bey ile görüştü olurunu aldı bugünde temelini attık.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
36 TOKİ Konutu İçin Temel Kazı Çalışmaları Başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin