Aday Adayı Yunus Genç, Resmi Müracaatını Yaptı

featured

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yunus Genç, resmi müracaatını yapmak üzere MHP Elazığ İl Başkanlığı’nda aday adaylığı başvurusunu yaptı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde MHP’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan Yunus Genç, İl Başkanlığına giderek resmi müracaatını yaptı.

MHP Elazığ Milletvekili Aday adayı Yunus Genç, hayatı boyunca edindiği bilgi ve tecrübeyi hizmete çevirebilmek amacıyla aday adayı olduğunu açıkladı. Genç, “Kıymetli Elazığlı hemşehrilerimizin yoğun talep ve teveccühlerinden aldığım güç, hayatım, davam, hizmetin ve iş deneyimlerim süresinde edindiğim sayısız tecrübeyi hemşehrilerime hizmet noktasında kullanıp memleketim ve milletim adına bu zor dönemde sorumluluk almak düşüncesiyle mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olduğumu huzurlarınız da beyan ediyorum. Aday adayı olmamda en büyük etken aziz şehrimizde birliği, kucaklaşmayı, muhabbeti tesis etmeyi halkımızın tüm fertlerinin her daim ulaşabileceği memleketimizin sorunlarını her platformda savunabilecek derdi Elazığ olan ki biz derdimizi çok seviyoruz, Elazığ’ı çok seviyoruz ve özellikle gençlerimize ışık olacak bir profil sergileyerek şehrimize ve gençlerimize huzurlu yarınlar hazırlamak gayretini göstermektir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aday Adayı Yunus Genç, Resmi Müracaatını Yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin