Aday Adayı Zeynel Abidin Görür, Müracaatını Yaptı

featured

Yapılacak olan seçimlerde AK Parti’den Elazığ Milletvekili Adayı Zeynel Abidin Görür, il başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu.

14 Mayıs’ta yapılacak 28. dönem milletvekili seçimlerinde aday adayı olan Eski Elazığ Havalimanı Müdürü Zeynel Abidin Görür, AK parti il Başkanlığına giderek resmi müracaatını yaptı.

AK parti Elazığ Milletvekili aday adayı Zeynel Abidin Görür, bürokraside elde ettiği deneyimlerle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde millete hizmet etmek amacıyla aday adayı olduğunu belirterek: “hayatım boyunca soluduğum ve özümsediğim siyasi tecrübeye ek olarak, bürokraside elde ettiğim deneyimler ışığında aziz milletimize hizmet etmek ve ilimizin sorunlarına çözüm bulmak, Elazığ’ın büyük ve güçlü şehir olma hedefine ulaşması için gecemi gündüzüme katarak Aşk ile çalışan yorulmaz felsefesiyle bu göreve talip oldum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol ve dava arkadaşı olabilmek kıymetli AK Parti kadrolarının içerisinde liyakatli ve güçlü bir temsil kabiliyeti oluşturabilme idealiyle hepinizin huzurunda AK Parti Elazığ Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum.” Dedi.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Semih Tekmen, aday adaylığı müracaatlarının 22 Mart Çarşamba gününe kadar devam edeceğini söyledi.

Seçimlerin önemine vurgu yapan AK parti Elazığ İl Başkan Vekili Vahdettin Demirtaş: “bu sıradan bir seçim değil. Bir çok seçimde bunu söylemişizdir ama inanın bu seçim söylenenin de ötesinde çok önemli. Biz gücümüzle yapabileceğimiz her şeyle siyasetin asıl başlangıcı kişinin kendini idare etmesiyle başlar zaten kendisini iyi yönetip yön verebiliyorsa o siyasetin başlangıcıdır. Daha sonra ikinci siyaset insanların toplumla olan siyasetidir. Rabbim bununla ilgili kardeşlerimizin yolunu bahtını açık etsin.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aday Adayı Zeynel Abidin Görür, Müracaatını Yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin