Aday Enflasyonu

featured

14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimler için siyasi partilerde Milletvekilliği için aday adaylığı süreci devam ediyor. Siyasi partiler bu süreç için belirledikleri tarihler aralığında gerek il başkanlığına gerek Genel Merkezlerinde yapılan başvuruları bizlerde yakından takip etmek zorundayız. Çünkü hangi ismin hangi partiden aday adayı olduğunu kamuoyu ile paylaşmak zorundayız.

Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Milletvekilliği aday adaylığında en revaçtaki parti AK Parti. 22 Mart’ta sona erecek olan aday adaylığı sürecinde şimdiye kadar 45’in üzerinde isim başvurusunu yapmış durumda. Belirlenen tarihe kadar yapılacak olan başvuruları da dikkate alırsak AK Partide yine aday enflasyonu yaşanacak.

Seçme ve seçilme hakkına bağlı kalarak elbette ki Milletvekilliğini düşünen isimler başvurularını yapacaklar. Buna bir itirazımız yok. Ancak başvurularını yapan isimlerin büyük bir bölümü Milletvekilliği adaylığından çok siyasi ikbal beklentisinde olanlar. Çok vasati, sıradan ve hiçbir artı özelliği olmayan, rutinden öte bir çaba ve başarısı olmayan, aday adaylıkları tepki alan isimlerle bu zor yolu yeniden yürüyeceğine inanıyorsa Ak Parti büyük bir yanılgı içinde olacak. Bu aday adayları Ak Parti’nin büyük vizyonunu, kendi küçük hesap ve hırslarına alet etmeye çalışacaklar.

AK Parti 20 yıldır bu ülkenin yönetiminde. Bu sürecin getirdiği bir yıpranma, yanlışlar ve özellikle ekonomide yaşanan problem nedeniyle 14 Mayıs seçimi çok önemli bir hale geldi. AK Parti’nin bu seçimde düşündüğünü elde etmek için güçlü isimler ile seçime girmek zorunda. Halkın beklentilerine cevap verebilecek isimler listede yer almalı.

Bizim bu tespitimiz AK Partinin seçimi kazanması adına değil, göstereceği adayların ilimize olumlu katkı sağlaması, problemlerine çözüm getirecek vizyona ve donanıma sahip olması adına.

1
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Aday Enflasyonu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin