164 KONUT İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

featured

AFAD Elazığ İl Müdürlüğü tarafından Maden ve Kovancılar İlçelerinde, Akçakiraz, Yurtbaşı, Yazıkonak Beldelerinde ve Şeyhhacı köyünde yer seçimi yapılan vehak sahibi olan vatandaşlar için 16 Haziran tarihinde kura çekimi yapılacak. Kura çekimi Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarından canlı olarak yayınlanacak.

AFAD Elazığ İl Müdürlüğü depremin ardından yapımına başlanılan deprem konutlarının kuralarını çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ’ın Akçakiraz, Yurtbaşı, Yazıkonak Beldelerinde, Maden ve Kovancılar İlçelerinde ve Şeyhhacı köyünde rezerv alanlarda yer seçimi yapılan 164 konut için 16 Haziran Perşembe günü saat 09.00’da kura çekilecek. Kuraya 164 hak sahibi vatandaş ve 178 konut dahil edilecek. Akçakiraz – Yurtbaşı- Yazıkonak Beldelerinden hak sahibi olup yer seçimleri Merkez Çatalçeşme Rezerv alana yer seçimi yapılanlardan 48 hak sahibi, Maden İlçe Merkezi ve Bağlı köylerden hak sahibi olup Gezin Köyüne yer seçimi yapılan 110 hak sahibi, Yazıkonak Beledisinden hak sahibi olup Yazıkonak Beledisi Rezerv alana yer seçimi yapılan 1 hak sahibi, Kovancılar İlçesinden hak sahibi olup Kovancılar İlçesi Rezerv alana yer seçimi yapılan 2 hak sahibi, Şeyhhacı Köyünden hak sahibi olup Şeyhhacı Köyü toplu alana yer seçimi yapılan 3 hak sahibi kuraya dahil edilecek.

16 HAZİRAN TARİHİNDE KURA ÇEKİLECEK

AFAD tarafından yapılan açıklamada, “Olmak üzere toplam 164 hak sahibinin konutlarının kurası Güney çevre yolu üzerindeki Müdürlüğümüz hizmet binasında 16.06.2022 tarihinde saat:09:00’da noter tarafından çekilecek olup kura sonuçları Elâzığ Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün https://elazig.afad.gov.tr internet adresinden ve sosyal medya hesaplarından ilan edilecektir” denildi. Kura çekimi Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
164 KONUT İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin