Çadırları İhtiyacı Olanlara Verelim

featured

İrfan ARSLAN

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetinde ki depremden etkilenen depremzedeler için hayati öneme sahip çadırlara kavuşması  için Elazığ’da ki depremde dağıtılan çadırları ihtiyacı olanlara göndermek üzere yetkililere teslim edelim.

Depremin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ederken, evleri binaları yıkılan vatandaşların barınma problemini çözümlemek adına yapılan çalışmalarda çadırların çok büyük önemi bulunuyor.

DÜN SİZ TALEP ETMİŞTİNİZ

24 Ocak 2020 tarihinde ilimizde meydana gelen 6.8 şiddetinde ki depremin ardından depremden etkilenen vatandaşlarımızın barınmak için talep ettiği çadırlar ilimizin muhtelif bölgelerinde oluşturulan çadırkentlere yerleştirilirken, ihtiyacı olanlara da çadır dağıtımı yapılmış ve konteynır kentler yapılana kadar barınma imkanı sağlanmıştı.

6 Şubat’ta ülkemizi derinden etkileyen depremin ardından barınma ihtiyacı olan depremzedeler için şimdi çadır ihtiyacı var. Elazığ depreminde devletin ilgili kurumlarınca dağıtılan çadırlardan elinde bulunanların bu çadırları Muhtarlıklar aracılığı ile ilgili kurumlara teslim etmek bugün bir insanlık görevidir. Dün sizler bunu kullanarak hayata tutundunuz. Bugünde ülkemizde 10 ili etkileyen illerde yaşayan depremzedelerin bu çadırlara ihtiyacı olduğunu unutmayın. Dün sizin yaşadığınızı bugün yeni depremzedelerin yaşadığını, yaşadığınız o anı düşünerek insanlık görevinizi yerine getirin.

AFAT VEYA KIZILAY’A TESLİM EDİN

İlimizde ki depremin ardından dağıtılan ve ellerinde çadır bulunan vatandaşlarımız, bu çadırları AFAT veya Kızılay kurumlarının yetkililerine teslim ederek ihtiyacı olan 10 ildeki depremzedelerin kullanımına imkan sağlayın. Unutmayın ki sizin şu anda hiçbir şekilde o çadırlara ihtiyacınız söz konusu değil. Ancak depremde evlerini kaybeden ve kışın soğuğunda evsiz kalan depremzedelerin ihtiyacı olduğunu unutmayın. Onların yaşadıkları acının ardından küçük mutluluklar yaşamasına zemin hazırlayın.

Haydi Elâzığ. Çadırları ihtiyacı olanlara göndermek üzere harekete geçelim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çadırları İhtiyacı Olanlara Verelim

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin