AK Parti Elazığ Kadın Kolları 10 Mayıs Cuma Günü, Gazze’de hayatını kaybeden ve İsrail’in saldırılarına direnerek yaşam mücadelesi veren Gazzeli anneler için bir araya gelecek. Program 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda saat 11:00’de düzenlenecek.

Ak Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Ak Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından 81 İlde eş zamanlı düzenlenecek olan programa herkesi davet etti.

 

 

Başkan Tüver: “AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezimiz tarafından 81 ilin eş zamanlı tüm Türkiye’de Filistin’de işkence altında olan kadın, çocuk masum sivillerimizin uğradığı zulme katil İsrail’in yapmış olduğu işkencelere dur demek için Cuma Günü saat 11:00’de 15 Temmuz Meydanı’nda eski adıyla Postane Meydanı’nda toplanıyoruz. Siz kıymetli hemşehrilerimiz hanımefendiler, beyefendiler kıymetli büyüklerimiz, sevgili gençler ve çocuklar, yarın haksızlık karşında duran dilsiz Şeytan’dır şiarıyla saf tutmak haklının yanında durmak için tüm Elazığlı hemşehrilerimizi bu zulme tepki göstermek için meydanda bekliyor olacağız.” dedi.