AK Parti kurucularından MHP Başkan adayı Murat Aygen’e güçlü destek

featured

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen’e destekler artıyor.

Resim

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım devam ederken, MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen’e destekler her geçen gün daha da artıyor.

AK Parti kurucularından Vahap Erdem, bu desteklerin önemli bir ismi oldu.

Resim

İftar programında konuşan İl Başkanı Yunus Bal, 31 Mart’ta Elazığ’da bir değişim istediklerini söyledi.

Başkan Bal, “Malumunuz üzere 31 Mart günü Elazığ’da bir değişim istiyoruz. Sayın Başkanımın da dediği gibi Elazığ’da hizmetin eşit dağılmasını unutulan bölgelerin, unutulan insanların ve unutulan sokakların tekrardan yeşertilmesi, tekrardan kazandırılması için biz yola çıktık. Milliyetçi Ülkücü hareket olarak bizler inandık, sizlerde inanın” dedi.

Programda konuşan Doç. Dr. Aygen de Elazığ’da zafer sayılı günler kaldığını kaydetti.

Başkan Adayı Aygen, “Elazığ emin ol ki elinden tutup kalkacak kuvveti bekliyor. Müjdeyi bekliyor, hasreti bekliyor, umudu bekliyor ve bu umut bu salonda son buluyor hasret bitecek inşallah. İşte asalet bu salonda, sadakat bu salonda vefa bu salonda. Hepinizi sevgi, saygıyla selamlıyorum” dedi.

Aygen’in ardından Milletvekili Işıkver, katılımcılara hitap etti.

Milletvekili Işıkver, “Biz 10 yıl bu şehir yönetmişiz, 94 de bırakmışız. 94’ten 2024’e kadar gelen her Belediye için tonlarca yolsuzluk soruşturması olmuş. Kimi beraat etmiş, kimi yüküm giymiş ama millet vicdanında beraat edememişler. Ama Behçet Susmaz döneminde bizim için iğne ucu kadar yolsuzluk suçlaması yoktur. Milliyetçi Hareket Parti’si yönetirse sağlam yönetir, dürüst yönetir, şeffaf yönetir” dedi.

Erdem, MHP adayı Aygen için özel bir iftar yemeği düzenledi. Yoğun bir katılımın olduğu iftar yemeğinde, Erdem, kürsüye çıkarak duygusal ve etkileyici bir konuşma yaptı.

Kendisinin iyi bir AK Partili olduğunu belirten Erdem, Aygen için hasta yatağından kalkıp çalıştığını ifade etti.

Konuşmasında, “3 vekil, 1 belediye başkanı, 1 il başkanına meydan okudu. Karşıma çıkamazsınız” diyerek cesur bir söylemde bulunan Erdem, Aygen’in zaferi için kararlı olduklarını ve onu o koltuğa oturtacaklarını vurguladı. “Bu benim şehrime borcumdur, evlatlarıma görevdir” diyerek Aygen’e duyduğu güveni ve desteği açıkça ortaya koydu.

Erdem’in MHP adayı Doç. Dr. Murat Aygen’e gösterdiği bu güçlü desteğin, seçimlerin sonucuna önemli katkı sağlayacağı öngörülüyor.

Resim

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti kurucularından MHP Başkan adayı Murat Aygen’e güçlü destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin