Ak Parti Milletvekili Adayı Prof.Dr. Erol Keleş: Masa Altı Pazarlıklar Ortaya Çıkmıştır

featured

Ak Parti Elazığ birinci sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, millet ittifakı ortaklarının masa altı kirli pazarlıklarının ortaya çıktığını ifade etti.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın her yerde “Tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak” vurgusu yaptığına dikkat çeken Prof. Keleş, şunları söyledi:

“Millet ittifakında masanın altındaki proje açığa çıkmıştır. Her şey belli olmuştur. HDP’linin biri çıkıp ‘Seçimlerden sonra bizim arkadaşlarımız serbest kalacak.’ Diyor. Serbest kalacak dediklerinden bir tanesi de ‘Biz sırtımızı PKK’ya dayıyoruz’ demişti. Ve o şekilde ceza almıştı. ‘Sırtımızı PKK’ya dayıyoruz’ diyenlerin serbest kalacağını vadediyor.  Yasin Börü’yü şehit eden, Hendek olaylarında yüzlerce kişinin öldürülmesini talimatı verdiği için cezaevine atılan Selahattin Demirtaş’ı serbest bırakacağız diyenlere karşı en güçlü cevabı 14 Mayıs’ta Elazığ halkı verecektir.”

Millet ittifakının dokuz hatta on başlı yönetim anlayışından ülkeye hayır gelmeyeceğini ifade eden Ak Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş,  ülkemizin başlattığı kalkınma hamleleri, teknolojik atılımlar, savunma sanayi alanındaki gelişmeler, doğalgaz ve petrol kaynaklarının halkımızın hizmetine sunulması için 14 Mayıs seçimlerinin çok önemli olduğu bunların devamı için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesi, Cumhur ittifakının da meclisteki çoğunluğu elde etmesinin gerekli, olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti Milletvekili Adayı Prof.Dr. Erol Keleş: Masa Altı Pazarlıklar Ortaya Çıkmıştır

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin