AK Parti’de Bayramlaşma Programı

featured

AK Parti’de bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına İçişleri Bakan Yardımcısı Elazığlı Mehmet Aktaş’ta katıldı.

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşma programına İçişleri Bakan Yardımcısı Elazığlı Mehmet Aktaş’ta katıldı.

AKTAŞ: NE GÖREV DÜŞERSE BEN BU ŞEHRİN EMRİNDE VE HİZMETİNDE OLACAĞIM

Herkesin Kurban Bayramını kutlayarak sözlerine başlayan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, “Kurban Bayramı hem şehrimize hem ülkemize hem de tüm İslam alemine hayırlar getirsin inşallah. Buraya gelirken İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’nın da selamlarını getirdim. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 21 yılda kat ettiği mesafeyi her yönüyle çok büyük bir ilerlemeyi ve kalkınmayı yaşadığımızı gördük. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülke olarak millet olarak ve devlet olarak bütün dünyanın gıptayla takip ettiği büyük bir hamleyi Allah’a şükürler gerçekleştirdik. Ülkemiz, altyapıdan üstyapıya kadar, sağlıktan eğitime kadar ve yönetime dayalı ekonomik modellerden Savunma Sanayine kadar gerçekten bütün dünyanın hayranlıkla izlediği bir başarı hikayesini Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yazdık. Ülkemiz çok büyük kazanımlar elde etti. Hamd olsun ki bugün bu başarı hikayesinde şehrimiz Elazığ’da en üst düzeyden payına düşeni aldı. Özellikle 24 Ocak 2020 Elazığ Sivrice depreminden sonra şehrimizde altyapısından üstyapısına çok büyük bir değişimi ve dönüşümü Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda hayata geçirdik. Diğer bütün alanlarda eğitimde olsun, sağlıkta olsun ve organize sanayi bölgelerinde olsun gerçekten şehrimiz bu anlamda ülkemizdeki kalkınma ve büyümeden en üst düzeyde hakkını ve payını aldı. Bununla birlikte 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleriyle birlikte ülke olarak Türkiye yüzyılı hikayesini yazmaya başladık. İnşallah siyaset kurumuyla, bürokrasiyle ve yerel yönetimlerle beraber bu büyük yürüyüşte Türkiye yüzyılı inşasında şehir olarak Allah’ın izniyle şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Allah’ın izniyle en üst düzeyden almanın mücadele içerisinde olacağız” dedi.

YILDIRIM: AK PARTİ SIRADAN BİR PARTİ DEĞİL, BİR DAVA HAREKETİDİR

Kurban bayramını tebrik eden Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ak Parti’nin sıradan bir parti olmadığının altını çizdi. Yıldırım, “Kurban bayramınız mübarek olsun rabbim bizleri, sizleri nice bayramlara ulaştırsın. Şurada gördüğünüz ve burada olmayan teşkilatın bu güzide ekibin her bir ferdi tarih yazdınız tarih dolayısıyla sizi yürekten tebrik ediyorum. Düşünmek bile istemiyoruz eğer kaybetseydik eğer biz zafiyete uğrasaydık onu düşünmek bile istemiyorum dolayısıyla artık Cumhurbaşkanın ifadesiyle Türkiye Yüzyılı başladı. AK Parti sıradan bir parti değil bir dava hareketidir. Eğer bir sıradan parti olarak baksaydık bu 21 yıllık yol yürüyüşünde şimdiye kadar çok zor yürürdük. Dava olarak, ilke olarak baktık ve olmazla olmaz olarak baktık ve buraya kadar da geldik inşallah bundan sonrada gideceğiz” dedi.

BALIK: ELAZIĞ TARİH YAZDI

Eski Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Elâzığ’ın tarih yazdığını söyledi. Balık, “Yine benim teşkilatlarım, benim şehrim elinden geleni yaptı bütün özveriyle çalıştı şehrim Cumhurbaşkanının 21-22 yıldır yaptığı bütün yatırımları bütün hizmetlerin karşılığını verdi ve yine Elazığ tarih yazdı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu aziz şehre milletvekili olmayı hizmetkar olmayı nasip ettiği için rabbime hamd ediyorum. Ben şunu görüyorum ki Elazığ’da baktığınız her yerde stadyumundan, şehir hastanesinde, yollarında, köprülerinde hele de ocak depreminden sonraki Elazığ’da baktığınız her yerde AK kadroların imzasını Sayın Cumhurbaşkanımızın Elazığ’a sevdasını çok rahatlıkla görebiliyoruz” dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye yüzyılı vurgusu yaparak Elâzığ’ın sorunlarını çözmek için çalışacaklarını söylediler.

KELEŞ: BİZİM TALİBİMİZ TÜRKİYE YÜZYILIYDI EĞER AKSİ OLSAYDI İNANIN BUGÜN TÜRKİYE ZULMÜNÜ YAŞIYORDUK

Milletvekili Keleş yaptığı açıklamada; “Millet İttifakı seçimi kazansaydı ki bu mümkün değil zaten bakın şuanda Millet İttifakı’nın içinde olan İYİ Parti’nin kendi içinde ve CHP ile, CHP ile seçime giden Saadet, DEVA ve Gelecek Partisi’nin grup kurma heveslerini ve CHP içerisinde 12 seçimi kaybetmiş bir liderin hala daha koltuk sevdasını biz hala daha izliyoruz bunlar mı bizi yönetecekti, bunlar mı bu ülkeye talipti. Bizim talibimiz Türkiye Yüzyılı’ydı eğer aksi olsaydı inanın bugün Türkiye zulmünü yaşıyorduk” dedi.

AÇIKKAPI: ELAZIĞLI HEMŞEHRİLERİMİZ EN İYİSİNE, EN GÜZELİNE LAYIKTIR

Milletvekili Ejder Açıkkapı yaptığı açıklamada; “Allah bizlere güç verirse Elazığ’a ekiple birlikte ekip arkadaşlarımızla birlikte yapacak daha çok işimiz var çünkü Elazığ’ı, Elazığlı hemşehrilerimiz en iyisine en güzeline layıktır. 21 yıldır siz Sayın Cumhurbaşkanımıza, liderimize, siyasi hareketimize en güçlü desteği verdiniz ve son seçimlerde de hem 14 Mayısta hem 28 Mayısta Elazığ olarak bize yine yeniden büyük bir güç verdiniz ve bu desteğin karşılığını biz gece gündüz demeden Elazığ’ımız için çalışarak çok daha güzel şeyler yapmanın mücadelesini vereceğiz” dedi.

NAZIRLI: SORUNLARI HEMEN HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇÖZME YÖNÜNE GAYRET GÖSTERİYORUZ

Milletvekili Nazırlı yaptığı açıklamada; “Çok kısa vade içerisinde milletvekillerimizle beraber birçok toplantı yaptık ve sorunları hemen hızlı bir şekilde çözme yönüne gayret gösteriyoruz. Örneğin çok yakın zamanda Kuzova’da yaşanan problemimizi Erol Hocam o gece fazlaca bir mesai yaptı sağolun sulamakla ilgili problemimizi hemen çözdük. Buradaki TOKİ başkanımızla görüştük, DSİ Genel Müdürümüzle görüştük, Keban’da suyla ilgili suyun sıcaklığı ile ilgili bir problemimiz vardı hemen bütün milletvekillerimizle görüşecek oradaki problemimizi çözmüş olduk. Bizim en büyük ihtiyacımız bu birlikte olmak beraber olmak, hep beraber çalışmak. Ne diyoruz Türkiye Yüzyılı gençlerin, kadınların, sanayinin yüzyılı ama Elazığ’ımız için çok önemli bir konu var Türkiye Yüzyılı Elazığ’ın ve hoşgörünün yüzyılı olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti’de Bayramlaşma Programı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin