Akıllı Şehirler ve Akıllı Belediyecilik Uygulamalar Paneli Yarın Yapılacak

featured

Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer’in Moderatörlüğünde Akıllı Şehirler ve Akıllı Belediyecilik uygulamaları adlı panel düzenlenecek.

Yarın Saat 09.30 da başlayacak ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan panele Aselsan Genel Müdür Yardımcısı Taha Yücel, Aselsan Akademi Direktörü Prof. Dr. Abdurrahman Akyol, Elektrik Mühendisleri Odası Ankara İl Başkanı Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden Burcu Gündoğdu, Gazi Üniversitesi ve Fırat Üniversitesi’nden akademisyenler katılacak.

Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer farkındalığı arttırmak istediklerini belirterek, panelin detayları hakkında bilgiler verdi. Özer, Panele özellikle il yöneticilerinin katılmasını istediklerini söyledi Özer, “Biz Elazığ ve bölgedeki belediye başkanlarının farkındalıklarını arttırmak belki projelerine ön ayak olmak için bu etkinliği düzenledik. ASELSAN Genel Müdür Yardımcımız gelecek, ASELSAN Akıllı Belediyecilik üzerine de çalışan bir firma. ASELSAN Akademi Başkanımız gelecek, Türk Telekom’dan bir yetkili arkadaşımız gelecek. Biz birde işin akademik tarafı belirli olsun diye Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden ve Bilgisayar Mühendisliği’nden konuyla alakalı çalışan 2 hocamızı davet ettik.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akıllı Şehirler ve Akıllı Belediyecilik Uygulamalar Paneli Yarın Yapılacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin