1. Haberler
  2. Politika
  3. Akın: Belediye Başkanı Dediğin İlin Ekonomisine Katkısı Olandır

Akın: Belediye Başkanı Dediğin İlin Ekonomisine Katkısı Olandır

featured

SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Akın seçim çalışmaları kapsamında Saray camisi esnafını ziyaret ederek projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan adayı Akın Saray camisi altında esnaflık yapan vatandaşları ziyaret etti.Akın”Yapacağımız fabrikalarda dışardan değil bu memleketin genci çalışacak. Buda şu demek, kazandığı ile gelip sizden alışveriş yapacak”dedi

Sorunları inşallah alacağımız yetki ile çözebiliiriz. Yetkiyi siz vereceksiniz, hizmeti biz yapacağız”dedi.

Ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlardan destek isteyen Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın”Bu seçim partilerin seçimi değil, adayların seçimidir. Biz kentsel dönüşüm projesiyle birlikte nüfusu tekrardan buraya ikamet ettirebilirsek ticaretiniz artacaktır. Böylelikle istihdam artacak ve insanların üzerindeki geçim sıkıntısını bir nebze de olsa kaldıracağız. Malumunuz insanlarımızın kazancı temel gıdaya ancak yetebiliyor. Temel gıda, faturalar derken  vatandaşların elinde avucunda birşeykalmıyor.Yırtılmayana kadar vatandaş bu ayakkabıyı alamıyor. Halk ekmek fabrikasını, Et ve Balık Kurumu gibi bir kurumu kuracağız. O zaman ne olur, alım gücü artar vatandaş sizden alışveriş yapar. Yoksa bu dükkanın dışını altın ile kaplasan müşteri içeriye girmez”dedi.

“KURACAĞIMIZ FABRİKALARDA BU MEMLEKETİN İNSANI ÇALIŞACAK”

Yetkiyi aldıklarında her kesime yönelik hazırladıkaları projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Akın”Belediyecilik kanununda da bu durum açıktır, belediye başkanı ilin ekonomisinden de sorumludur. Bundan dolayıdır ki teknik projeleri olan bir kardeşimizi desteklersek memleketimiz kazanır. Yetkiyi siz veriyorsunuz. Bizlere yetkiyi verirseniz hazırladığımız projeleri hayata geçireceğiz.Gençlerimizin işi yok onlarada yeni iş alanları açacağız. Böylelikle gençlerimiz yuva kuracabilecek.Projelerimiz ile siz emeklilerimizin üzerindeki geçim sıkıntısını kaldıracağız. Bizim bu eksiklikleri tamamlamamız için desteğinize ihtiyacımız var. Yapacağımız fabrikalarda dışardan değil bu memleketin genci çalışacak. Buda şu demek, kazandığı ile gelip sizden alışveriş yapacak. Bunlar bir bütündür. Buda vizyon ve bakış açısı gerektiriyor. Elazığ’ın Kendi TOKİ’sini kuracağız. Kendi insanımıza, kendi müteahitimize ve kendi mühendisimize iş vereceğiz. Şu hiç merak etmeyin belediyemizin kendi şirketi marifetiyle tüm işleri yapacağız”diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akın: Belediye Başkanı Dediğin İlin Ekonomisine Katkısı Olandır
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin