Akmercan Devletten Büyük Mü?

featured

Adıyaman’da depremzedelerin olumsuz koşullardan kurtulması için yapılan konutların alt yapısı çalışmalarına olan Akmercan Gaz Doğalgaz duyarsızlığı devam ederken, bu olumsuzluğu giderme adına Adıyaman Valiliğinin de hiçbir girişimde bulunmaması tepki  topluyor.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeyi etkileyen felaketin izlerinin silinmesi için yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Adıyaman’da yapımı tamamlanan hak sahibi depremzedelerin tamamlanan konutlarına Doğalgaz bağlantısı yapılmıyor.

Burada konutlara Doğalgaz bağlantısı için Akmercan Gaz Doğalgaz yetkilileri yapılan onlarca kez başvuruya rağmen herhangi bir çalışma yapmayarak depremzedelerin mağduriyetlerinin devam etmesine neden oldukları iddia ediliyor.

İlgili firmanın duyarsızlığı neden? Adıyaman Valiliği bu konuda girişimleri yapması ve ilgili firmanın gerekli çalışmaları yapmasını sağlaması beklenirken, Valiliğin yaşanan olumsuzlukları takip etmesi de vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın depremzedelerin sıkıntılarının giderilmesine yönelik yaptırdığı çalışmaların Akmercan’ın duyarsızlığı nedeniyle yara alıyor.

Vatandaşların yaşananlar karşısında “Akmercan Gaz Doğalgaz siz Devletten büyük müsünüz?” sorusunu sormalarına yol açıyor

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akmercan Devletten Büyük Mü?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin