1. Haberler
  2. Spor
  3. Amatör Futbol’da Dijitalleşme İçin İlk Adım Atıldı

Amatör Futbol’da Dijitalleşme İçin İlk Adım Atıldı

featured

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri 2025- 2026 sezonundan itibaren dijital ortamdan lisans işlemlerini gerçekleştirecekler. Dijitalleşme bu sezon ilimizde U 12 ve U 13 Liglerinde denenecek.

U12 ve U13 liglerinin fikstür ve kura çekimi toplantısına katılan TFF Malatya Bölge Müdürlüğün’den Bölge Uzmanı Furkan SOYLU ve TFF İl Temsilcisi Süleyman ACAR kulüp yetkililerine Dijital lisans işlemleri hakkında eğitim niteliğinde uygulamayı anlatarak önemli bilgiler aktardı.

İlimiz U12 ve U13 liglerinde Dijital lisans uygulamasına geçildi. Amatör futbol için devasa bir adım olan dijital lisans işlemleri; kulüplerimizi çok ciddi rahatlatacak ve evrak yükünden kurtaracaktır. İşlemler daha hızlı ve daha kolay gerçekleştirilecek olması nedeniyle bu sezon U12 ve U13 liglerinde uygulanarak denenecek olup, 2025-2026 futbol sezonunda Amatör Liglerin genelinde dijital lisans uygulamasına geçilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Amatör Futbol’da Dijitalleşme İçin İlk Adım Atıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin