Ankara’dan Elazığ’a Türkiye İkinciliği

featured

20-22 Ekim tarihleri arasında Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Ankara’da Minikler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası düzenlendi.

Ankara’da Minikler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi.

EL-AZİZ Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü öğrencisi Buğlem Sare Deveci 10-11 yaş kızlar kategorisinde yarışarak Türkiye 2. Oldu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “ EL-AZİZ Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü öğrencisi olan Buğlem Sare Deveci Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Minikler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil ederek 10-11 yaş kızlar kategorisinde Türkiye 2. Oldu. Başarılarından dolayı sporcumuza teşekkür ediyor daha nice başarılarının olmasını diliyorum. Şampiyonumuz Buğlem Sare Deveciyi ve hem Kulüp Başkanı olan hem de Antrenörü olan Erdem Özdemir’i tebrik ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara’dan Elazığ’a Türkiye İkinciliği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin