Aşağıdemirtaş Köyü’nde Referanduma Gidiliyor

featured

Elazığ’ın en eski yerleşim bölgelerinden olan Aşağıdemirtaş Köyü’nde Referanduma gidiliyor. Referandum sonucunda ‘Evet’ çıkması durumunda Elazığ’ın 41’inci mahallesi Aşağıdemirtaş olacak.

Konumu ve şehre olan yakınlığı ile yıllardır şehrin su ihtiyacını karşılayan Kesikköprü mevkiinin de bulunduğu Aşağıdemirtaş Köyü’nde 29 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek olan Referandum, köy sakinleri tarafından heyecanla karşılandı. Aşağıdemirtaş Köyü Muhtarlık Evi’nde Pazar günü saat 08.00 – 17.00 arasında gerçekleşecek olan Referanduma büyük bir katılımın olması bekleniyor.

Aşağıdemirtaş Köyü Muhtarı Taner Er, 10 yıldan beri köylerinin mahalle olabilmesi adına büyük bir çaba harcadıklarını belirterek açıklamasında, “Şehrimizin 41. Mahallesi olmak adına 29 Ağustos Pazar günü (Yarın) köyümüzde referanduma gidilecektir. Elazığ Belediyesinin tüm hizmetlerinden asgari düzeyde faydalanmak adına bu referandum tarihi bir önem arz etmektedir. Tüm köy sakinlerimizin 08.00 – 17.00 arasında Köy Muhtarlık Evi’nde kurulacak sandıkta “EVET” oylarını kullanmalarını önemle rica ediyoruz. Tabi bizlere bu fırsatı tanıyan Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na tüm köy sakinlerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Sayın Başkanımız her fırsatta bizlere destek olmuş ve gereken kolaylığı sağlamıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Referandumun başta köyümüze ve tüm şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aşağıdemirtaş Köyü’nde Referanduma Gidiliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin