Atletizm İl Seçmeleri Yapıldı

featured

Atletizm Federasyonu Başkanlığının 2024 yılı faaliyet programında yer alan Okul sporları kapsamında düzenlenen Atletizm İl Seçmeleri yapıldı. Seçilen sporcular Yarı Final (Bölge) yarışmalarına katılarak ilimizi temsil edecek.

2024 yılı Okul Sporları Geleneksel Atletizm faaliyetlerinde yer alan ve Atletizm federasyonu tarafından gerçekleştirilen Turkcell U-16 ve U-18 Türkiye Şampiyonası Atletizm, Atlama ve Gülle Atma İl Seçmeleri Fırat Üniversitesi Atletizm Pistinde yapılmış olup, 102 erkek 94 kız olmak üzere toplam 196 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Seçmelerinde başarılı olan ve seçilen sporcular Diyarbakır ilinde yapılacak olan Yarı Final (Bölge) yarışmalarına katılacak.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “2024 yılı Okul Sporları Geleneksel Atletizm faaliyetlerinde yer alan ve Atletizm federasyonu tarafından gerçekleştirilen Atletizm İl Seçmeleri ilimizde gerçekleştirildi. Seçilen sporcularımız Diyarbakır ilinde yapılacak olan Yarı Final (Bölge) yarışmalarına katılacak. Yarı Final’ e katılacak olan sporcularımıza ve antrenörlerine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atletizm İl Seçmeleri Yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin