Av. Cengiz Gülaç, Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

featured

Av. Cengiz Gülaç, AK Parti Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Gülaç; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde inanıyorum ki çünkü biz şahitlik ettik. Bu on bir ilin tamamını yeniden inşa edeceğiz. Hiç kimse Cumhurbaşkanımıza yapamazsın demiyor. Sadece bir nefret objesi haline getirdiler. Vatanını bayrağını devletini seven insanlar bu nefret objesinin bir parçası olmayacak. Dediğim gibi devletimiz vatandaşını aç bırakmıyor. Söz veriyorum bugüne kadar utanılacak ve utandıracak hiçbir şey yapmadım bundan sonra da yapmayacağım. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız balkona çıkacak yeniden zaferimizi kutlayacağız. Ben olurum olmam kim olursa olsun kenetleneceğiz.  Biz her şekilde her zaman hizmeti borç bildik. Ben listeye girsem de girmesem de en önde olacağım ve AK Parti’ye destek vereceğim” dedi.

Aday adaylığını açıklayan Gülaç; “14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız balkona çıkacak yeniden zaferimizi kutlayacağız. Ben olurum olmam kim olursa olsun kenetleneceğiz. Biz her şekilde her zaman hizmeti borç bildik. Ben listeye girsem de girmesem de en önde olacağım ve AK Parti’ye destek vereceğim. İnşallah rabbim bize o gün zaferi yaşamayı nasip edecek. Bu şehirde binlerce kişi Ak sevdaya gönül vermiş. 365 gün canla başla çalışan arkadaşlarımız var. AK Parti başarılıysa sadece aday olanların değil gönüllü kahraman ordumuzun sayesindedir. Huzurunuzda AK Parti’nin teşkilatında görev alan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini aktardı.

“DEVLETİMİZ VATANDAŞINI AÇ BIRAKMIYOR”

“6 Şubat’ta maalesef kötü bir gün yaşadık” diyen Gülaç; “Resmi rakamlar en son 50 binin üzerinde can kaybımızın olduğunu göstermekte. Ben vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza şifa dilerken; geride kalanlara da sabırlar. O gün 81 ilimizde maalesef taziye yaşandı. Taziye günümüzü yaşarken de bu ülkede birlik beraberlik içerisinde nasıl güçlü olabileceğimizi gösterdik. Tabi ki bu süreçte el ele AK Parti iktidarının güçlü serüveninde yine her zaman olduğu gibi el ele verip bu süreci atlatacağız. 24 Ocak Depreminde sadece beş binamız yıkılmıştı ve 37 can kaybımız vardı. AK Parti bu geçen sürede yıkılan 5 binaya karşılık 26 bin bina yaparak bugün belki de binlerce insanımızın vefat etmesini engellemiş oldu. Belki şu an bizi dinleyen birçok dostumuz kardeşimiz bizlerle birlikte olmayacaktı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde inanıyorum ki çünkü biz şahitlik ettik. Bu on bir ilin tamamını yeniden inşa edeceğiz. Hiç kimse Cumhurbaşkanımıza yapamazsın demiyor. Sadece bir nefret objesi haline getirdiler. Vatanını bayrağını devletini seven insanlar bu nefret objesinin bir parçası olmayacak. Dediğim gibi devletimiz vatandaşınız aç bırakmıyor” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ BALKONA ÇIKACAK YENİDEN ZAFERİMİZİ KUTLAYACAĞIZ”

Sözlerine devam eden Gülaç; “Aday adaylığı müracaatımı Allah nasip ederse önümüzdeki seçimlerde AK Partimizden aday adayı olmayı düşünüyorum. Mahcup olmayacağımı düşünüyorum. Söz veriyorum bugüne kadar utanılacak ve utandıracak hiçbir şey yapmadım bundan sonrada yapmayacağım. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız balkona çıkacak yeniden zaferimizi kutlayacağız. Ben olurum olmam kim olursa olsun kenetleneceğiz. Biz her şekilde her zaman hizmeti borç bildik. Ben listeye girsem de girmesem de en önde olacağım ve AK Parti’ye destek vereceğim. İnşallah rabbim bize o gün zaferi yaşamayı nasip edecek. Bu şehirde binlerce kişi AK sevdaya gönül vermiş. 365 gün canla başla çalışan arkadaşlarımız var. AK Parti başarılıysa sadece aday olanların değil gönüllü kahraman ordumuzun sayesindedir. Huzurunuzda AK Parti’nin teşkilatında görev alan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini aktardı.

“DEĞERLİ KARDEŞİM CENGİZ BEYE ÇIKTIĞI YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Cengiz beyin çıktığı yolda rabbim yolunu bahtını açık etsin. Hakkında ne hayırlısıysa onu versin. Çok şerefli, onurlu, haysiyetli ve mücadeleci bir lider ile yol yürüyoruz. Tam 21 yıl oldu. İnşallah Allah Cumhurbaşkanımızın ömrünü uzun etsin bizi de ona yol arkadaşı etsin. Bir gönle girmek o kadar kolay değil. Bizimkisi bir gönül işi. Sıradan tabelası olan bir parti değiliz. Her biriniz ve her birimiz nereden geldiğimizi biliyoruz. Allah’ın izniyle de kimle nereye gideceğimizi de biliyoruz. Çok değerli kardeşim Cengiz beye çıktığı yolda başarılar diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Av. Cengiz Gülaç, Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin