Bağımsız Aday Yasemin Açık’a Adana’dan Destek

featured

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a destek bu kez kilometrelerce öteden geldi. Adana’da yaşayan Elazığlılar caddelere Yasemin Açık’ın afişlerini astı ve Adana’dan Elazığ’daki yakınlarını arayarak Bağımsız Aday Açık’a destek olmalarını istediklerini söylediler.

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a bir destek de kilometrelerce uzaktan geldi. Adana’da yaşayan Elazığlılar Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık’a destek olmak için harekete geçti. Adana’daki Elazığlılar yaşadıkları caddelere Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın afişlerini astılar.

“Elazığ Milletvekili Adayımız Sayın Yasemin Açık. Çıkmış olduğu bu yolda Adana’daki 400 bin Elazığlılar olarak sonuna kadar yanındayız. Başarılarının daim olmasını dileriz” yazılı pankart asan Adana’daki Elazığlılar Yasemin Açık’a sonuna kadar destek olacaklarını belirttiler.

Adana’da yaşayan Elazığlılar Yasemin Açık’ı çok sevdiklerini sonuna kadar destekçisi olduklarını söyleyerek “Elazığ’da ne kadar akrabamız varsa hepsini aradık. Yasemin Açık’a destek olmalarını istedik. Yasemin Açık’ın sonuna kadar yanındayız” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bağımsız Aday Yasemin Açık’a Adana’dan Destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin