Bağımsız Milletvekili Adayı Güneş: Hizmet Benden Oy Sizden

featured

İrfan ARSLAN

14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimlerde Bağımsız Milletvekili adayı olan Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, seçim çalışmalarını sürdürürken; “Hizmet benden oy sizden” dedi.

Elazığ’ın bütün problemlerine vakıf olduğunu belirten Bağımsız Milletvekili adayı Muhammet Hacı Güneş seçime sayılı günler kala yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Ben bu şehre ve insanlarına hizmet etmek için aday oldum. Bu şehrin gelişmesi kalkınması ve problemlerine çözüm getirecek adımları atacağım. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Vatandaşlarımız beni seçip Ankara’ya göndersin bakın bakalım bu şehirde ki kurumların müdürleri öyle koltuklarında rahat oturabilecekler mi? “ dedi.

Palu ve Kovancılar’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sıra dışı tavırları ve bir o kadar ilginç projeleri ile herkesin dikkatini çeken Bağımsız Milletvekili adayı Güneş seçim çalışmaları kapsamında Palu ve Kovancıları ziyaret ederek vatandaşlar ile biraraya geldi. Ziyaretleri ile ilgili olarak açıklamada bulunan Bağımsız Milletvekili adayı Muhammed Hacı Güneş, “Bana gösterilen ilgi alakadan dolayı halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ulaşamadığım gençlerimizden affımı istiyorum. Mutlaka herkese ulaşacağım. Tek beklentim gençlerimiz 14 Mayıs’ta sandığa yansıtsınlar ismimizi Ankara’ya yetiştirsinler. Bir 5 yılda biz bunları dolandıralım, Ankara düşünsün. Hizmet benden oy sizden.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bağımsız Milletvekili Adayı Güneş: Hizmet Benden Oy Sizden

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin