Bal: Genç Bir Kadro Oluşturacağız

featured

İrfan ARSLAN

İlimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden takımlardan Aksaray Gençlik 2023- 2024 Sezonu için genç bir kadro oluşturarak mücadele verecek.

Aksaray Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Bal, yeni sezon için genç ancak yetenekli oyunculardan oluşacak bir kadro kurmayı planladıklarını belirterek” Bilindiği gibi geçen sezon Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından mücadele verdiğimiz gruptaki maçlar tatil edilmişti. Bizde kadromuzda bulunan bazı oyuncuların transferine izin vermiştik. Teknik Direktörümüz ile önümüzdeki yılın planlamasını yapıyoruz. Hem kadromuzda bulunan o genç oyuncularımızı kadroda tutmak hem de ilimizde veya çevre illerde genç ve gelecek vaat eden yetenekli gençleri kadromuzda toplayıp ligde mücadele vermeyi planlıyoruz.” dedi.

Bal “ Bizim asıl hedefimiz yarışmacı tokam olmak değil, genç ve yetenekli oyuncuları bünyemize kazandırıp hem ligde ilimizi başarıyla temsil etmek hem de bu gençlerimizi Türk Futboluna kazandırmak. Bunu başarmak adına da çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bal: Genç Bir Kadro Oluşturacağız

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin