Bal: Gençlerimizi Eğitiyoruz

featured

İrfan ARSLAN

Aksaray Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Bal, voleybol takımına yeni gençlerin kazandırılması için gençlerin eğitimine başladıklarını ve bu çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Aksaray Gençlik Spor Kulübü Başkanı Özcan Bal, ligde mücadele veren bir takımlarının bulunduğunu belirterek, “Bu takımımızla ilgili geçen yıl bir karar aldık ve ligden çekildik. Alt liglerde mücadele vereceğiz. Burada tamamen kendi alt yapımızdan gelecek olan gençlerimiz ile önümüzdeki sezonlarda yeniden lige çıkmayı ve mücadele vermeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Aksaray Gençlik Spor Kulübü Başkanı Özcan Bal, “Spor Salonumuzda ki çalışmalarımızda yer almak isteyen bölgemizdeki mahallerde bulunan gençlerimize de çağırıda bulunuyoruz. Gelsinler ve bizimle çalışmalara katılsınlar. Spor salonumuzda çocuklarımız için voleybol kursumuz devam ediyor. Küçük bir çocuk için oynamak ve öğrenmek arasında bir ayrım yoktur. Çocuk yaşarken öğrenir ve yaşamın keyifli olan herhangi bir bölümü de oyundur. Bizde onlara hem eğlenmeyi hem de yeteneklerini geliştirmeyi teklif ediyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bal: Gençlerimizi Eğitiyoruz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin