1. Haberler
  2. YEREL
  3. Başkan Adayı Duran Haberkent Gazetesi’ni ziyaret etti

Başkan Adayı Duran Haberkent Gazetesi’ni ziyaret etti

featured

25 Eylül’de gerçekleştirilecek olan CHP Elazığ İl Kongresi öncesi İl Başkan adayı Av. Çoşkun Çağlar Duran Elazığ Haberkent Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Erol’u ziyaret etti.

Ziyarette Duran, Genele Yayın Yönetmeni Erol ile şehrin siyasi iklimi hakkında karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette açıklama yapan Duran, “İl Kongresinin ardından partisinin il örgütü ile birlikte uyum içerisinde çalışacaklarını dile getirdi. Duran açıklamasında, Elazığ gerek ekonomik gerekse de sosyolojik olarak birden çok sorunlu uğraşıyor. Mevcut siyasal iktidar özellikle deprem sonrası yapılan çalışmalarda yetersiz kaldı. Yıllardır bu şehirde vatandaşlarımız ile iç içe yaşıyoruz onların yaşadıkları sorunları en ince ayrıntısına kadar biliyoruz ve bu yönde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Gerek vatandaşlarımız ile gerekse de şehrin bürokrasisi ve STK’ları sürekli yapıcı bir iletişim içerisinde sorunların çözümü için İl örgütümüz ile birlikte çalışmalarımıza başlayacağız. Vatandaştan kopuk bir siyaset asla bizim tercihimiz değil biz vatandaşlarımız ile birlikte var olacağız.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Adayı Duran Haberkent Gazetesi’ni ziyaret etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin