Başkan Akpınar, Millet Bahçesi’nde İncelemelerde Bulundu

featured

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Elazığ’ın Kovancılar İlçesinde Yapımı Devam Eden Çakırkaş Millet Bahçesi İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu.

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde yapımı devam eden Çakırkaş Millet Bahçesi’ndeki çalışmalar sürüyor. 158 bin metre kare alana inşa edilen Millet Bahçesi çalışmalarını, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Başkan Akpınar, yöresel ürün çarşısının ve mescit çalışmalarının tamamlandığını,  pazar ve etkinlik alanlarıyla iç dizayn çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

İçme suyu ve sulama suyu çalışmalarında da yeterli olan rezerve kavuştuklarını dile getiren Hacı Akpınar, elektrik bağlantı çalışmalarının ardından Çakırkaş Millet Bahçesi’ni hizmete açacaklarını kaydetti.

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 1 mesire alanı ve 5 adet parkı hizmete sunduk. Millet Bahçesiyle birlikte vatandaşların günlük iş hayatından çıkıp rahat nefes alacakları bir mekan oluşturacağız.” ifadesinde bulundu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Akpınar, Millet Bahçesi’nde İncelemelerde Bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin