Başkan Alan: Yiğit Elazığ Halkını Daha Fazla Yardıma Davet Ediyoruz

featured

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Afet Koordinasyon Birimi’ni ziyaret ederek, toplanan yardımları inceledi.

Elazığ’dan deprem bölgelerine yardımlar sürüyor. Bu kapsamda Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ Ticaret Odası bünyesinde kurulan Afet Koordinasyon Birimi’ni ziyaret ederek, toplanan yardımları inceledi.

Başkan Alan, Elazığlıları daha fazla yardıma davet etti. Alan, “Depremin ilk saatlerinden itibaren, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim, Meclis, Komitelerimiz ve üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz etkin koordinasyon sayesinde deprem bölgelerinde acil ihtiyaç duyulan gereksinimleri karşılayacak şekilde bir yardım organizasyonuna başladık. Elazığ TSO Hizmet Binası kampüsünde kurduğumuz organizasyon heyeti, üyelerimiz, esnaflarımız ve vatandaşlarımız tarafından iletilen acil yardım malzemelerini deprem bölgesindeki kardeşlerimize ulaştırmaya devam etmekte. Buradan bir kez daha tüm hemşerilerimizin, üyelerimizin ve esnaflarımızın ayni yardımlarını Elazığ TSO Hizmet Binasına ulaştırmaları yönünde çağrıda bulunmak istiyorum. Gün birlik olma, kardeşlerimizin yanında olma günüdür. Elazığ halkı fedakardır, yardımseverdir, yiğittir, buna yürekten inanıyorum.” Dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Alan: Yiğit Elazığ Halkını Daha Fazla Yardıma Davet Ediyoruz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin