Başkan Ateş: Pertek Köprüsü Elazığ Ve Tunceli Halkımızın Beklentisidir

featured

Dezapar Elazığ İl Başkanı Nihat ATEŞ, Pertek Köprüsü ile alakalı olarak bir basın bildirisi yayınladı. Ateş açıklamasında şunları ifade etti:

“Karadeniz Bölgesini en kısa yoldan Akdeniz’e bağlayacak güzergâh üzerinde bulunan Pertek Köprüsü projesinin ivedi olarak hazırlanıp ihalesinin yapılması Elazığ ve Tunceli halkımızın beklentisidir.

Sayın Cumhurbaşkanımız, 2004 ve 2011 yıllarında Elazığ’da gerçekleştirilen mitinglerde Elazığ halkına Pertek Köprüsünün en kısa sürede yapılacağı müjdesi vermişti. Aynı dönemde AKP Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Necati Çetinkaya da Pertek Köprüsünün yapılacağı hususunda Elazığ ve Tunceli halkına taahhütte bulunmuştu.

Binali Yıldırım Da Söz Vermişti

2018’in Haziran ayında, Tunceli Seyit Rıza Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşan dönemin Başbakanı Binali Yıldırım; ‘Boğazın Yavuz Sultan Selim Köprüsü var da Pertek’in köprüsü olmaz mı? Elbette olur. İnşallah onu da yapacağız’ ifadelerini kullanmıştı.

Ancak verilen sözlerin üzerinden 17 yıl geçmesine rağmen Pertek Köprüsü yapılmadı. Halka verilen sözler unutuldu.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da seslenen ATEŞ sözlerini şöyle sonlandırdı;

“Sayın Cumhurbaşkanımızı verdiği sözün gereğini ifa etmeğe çağırıyoruz. Devlet ciddiyeti bunu gerektirir. Seçim mitinginde halka köprü sözü verip karşılığında vatandaşın oyunu aldınız. Sonra da verdiğiniz sözün gereğini ifa etmediniz. Elazığ ve Tunceli halkının balık hafızalı olduğunu mu sanıyorsunuz? Halkımız ilk seçimde tutulmağan sözlerin hesabını sandıkta soracaktır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Ateş: Pertek Köprüsü Elazığ Ve Tunceli Halkımızın Beklentisidir

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin