Başkan Av. Çağlar Duran: “4 İlçemiz Yok Sayılmaktadır”

featured

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan sosyal konut projesinde Elazığ’da Maden, Sivrice, Alacakaya ve Arıcak’a kontenjan ayrılmamasına sert tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan sosyal konut projesinde Elazığ’ın 4 ilçesine kontenjan ayrılmadı. CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran bu duruma tepki göstererek Maden, Sivrice, Alacakaya ve Arıcak’a kontenjan ayrılmamasını akıl tutulması olarak niteledi. Başkan Av. Duran aynı zamanda bu ilçelerdeki konut ihtiyacını sebepleriyle açıklayarak kontenjanların yeniden değerlendirilmesini istedi.

İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran’ın açıklaması  şöyle:

4 İLÇEMİZ YOK SAYILMIŞTIR

Konut sayılarının belirlenmesinde öncelik sırası ve acil ihtiyaçların göz ardı edildiğine dikkat çeken İl Başkanı Av. Duran: “13 Eylül 2022 tarihinde Türkiye genelinde sosyal konut projeleri açıklanmıştır. Bu kapsamda Elazığ merkezde 600, Ağın’a 200, Karakoçan’a 188, Keban’a 88, Kovancılar’a 214, Yurtbaşı’na 79 ve Palu’ya 282 adet sosyal konut yapılacağı öğrenilmiştir. Bu gelişme şehrimiz adına anlamlıdır. Ancak; AKP hükümeti tahminlerimizde bizi yanıltmamış, yine öncelik sırasının ve acil ihtiyacı göz ardı etmiştir. İlimizde yapılacak sosyal konut projelerinde öncelikli olması gereken Maden, Sivrice, Alacakaya ve Arıcak ilçeleri yok sayılmış, dışlanmıştır” dedi.

Son olarak 4 ilçeye de sosyal konut yapılması gerektiğini vurgulayan CHP İl Başkanı Av. Duran: “ Sivrice, Maden, Arıcak ve Alacakaya ilçelerimizin kendi içinde yaşadığı problemlerin çözüm bulması adına gerekli adımlar atılmalıdır. Tüm bu hususlar dikkate alındığında özellikle 4 ilçemizin de sosyal konut projeleri kapsamına alınması gerektiği ortadadır” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Av. Çağlar Duran: “4 İlçemiz Yok Sayılmaktadır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin