1. Haberler
  2. Spor
  3. Başkan Gençtürk: Transfer Tahtasını Açacağız!

Başkan Gençtürk: Transfer Tahtasını Açacağız!

featured

İrfan ARSLAN

23 ELAZIĞ FK Kulüp Başkanı Arif Osman Gençtürk ilk devreyi değerlendirdi. Başkan Gençtürk. Bütün olumsuzluklara rağmen transfer yasağını kaldırıp teknik heyetin gerek gördüğü mevkilere takviyeler yapacaklarını belirterek; “Sezonun ikinci yarısı üst sıralara tırmanmak ve play-off hattını yakalamak hedefinde olacağız. Bu hedefe yürürken Elazığ’ın değerli spor camiasının ve taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz. dedi.

Başkan Gençtürk, Kütahya Belediyespor karşılaşmasında sahada kazanılan galibiyetin masada aleyhimize tescil edilmesiyle takımın play-off hattından uzaklaştığını ifade etti. Başkan Arif Osman Gençtürk 15 müsabakada 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde ederken attıkları 13 gole karşılık kalelerinde 12 gol gördüklerini bildirdi.

Gençtürk, kulüp olarak şu ana kadar 8 milyon TL’si eski borçlar olmak üzere toplamda 19 milyon TL ödeme yaptıklarını duyurdu. Ayrıca TFF nezdinde 4 milyon TL’lik transfere engel borç ve toplamda 30 milyon TL’lik icra takibi olduğunu belirtti.

YENİ TRANSFERLER VE İKİNCİ DEVRE HEDEFLERİ

Başkan, tüm bu finansal zorluklara rağmen transfer yasağının kaldırılacağını ve hocanın ihtiyaç duyduğu bölgelere takviyeler yapılacağını ifade etti. Sezonun ikinci yarısında hedeflerinin üst sıralara tırmanmak ve play-off hattını yakalamak olduğunu vurgulayan Gençtürk, Elazığlı taraftarların ve spor camiasının desteklerini beklediklerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Gençtürk: Transfer Tahtasını Açacağız!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin