Başkan Işıkver: Herkes bilsin ki onlar yaksalar da biz yeniden dikeriz

featured

Son günlerde cennet vatanımızın birçok köşesinde devam eden orman yangınları ve buna bağlı olarak gelişen diğer sıkıntılar hepimizin malumudur.

Türk Devleti ve Türk Milleti ile başa çıkamayan ve mücadele şansı kalmayan terör örgütünün kahpece eylemleri sonucunda yanan ormanlarımızın yeniden eskisi gibi yeşertilmesi için ülkemizin birçok yerinde kampanyalar başlatılmış bulunmaktadır.

Bu itibarla bizlerde de Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Teşkilatının öncülüğünde bu tarz bir fidan bağışı kampanyası başlatma yönünde bir kanaat hasıl olmuştur.

Bir fidan = 10₺ olacak şekilde icra edeceğimiz bu çalışma ile yanan on binlerce fidanın yeniden dikilmesi ve yangından zarar gören canlılar için yeniden ve daha sağlıklı bir doğal yaşamın tesis edilmesi yönünde bir gayretin parçası olmayı ümit ediyoruz.

Şüphesiz ki Rabbimiz; dilsiz kullarının âhını, onlara kıyanların yanına koymayacaktır fakat insani ve İslami olarak bizlerin de hiç değilse 1 tane de olsa fidan dikmemiz gerektiğinin bilincinde olmamız gerektiğini de bir kez daha ifade etmek isteriz.

Efendimiz [SAV]’ın “Müslüman, bir ağaç diker, o ağaçtan bir insan, hayvan veya kuş istifade ederse; kıyamet gününe kadar o kimse için sadaka olur” hâdisinde buyurduğu sevaptan nasiplenmemize vesile olmasını umut ettiğimiz bu bağış kampanyasının toplumumuza örnek teşkil etmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Bu itibarla; Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl, İlçe Başkanları ve Teşkilatlarımızın, Belediye Başkanlarımızın, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyelerimizin kıymetli katkıları ile 5.523 (Beşbin Beş Yüz Yirmi Üç) adet fidan bağışı yapmak suretiyle bu hayır seferberliğini başlatıyoruz.

Elazığ’dan bütün dünyaya şunu bir kez daha haykırmak istiyoruz;

Herkes bilsin ki onlar yaksalar da biz yeniden dikeriz, onlar öldürmeye çalışsa da biz yaşatmaya çalışırız.

Allah milletimize, devletimize zeval vermesin.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Işıkver: Herkes bilsin ki onlar yaksalar da biz yeniden dikeriz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin