Görevde bulunduğu 10 yıllık hizmet döneminde birçok projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Kaya, piyasaya borcu olmayan bir belediye devredeceklerini sözlerine ekledi. Hizmete alınan araçların açılışının 10 Mart Pazar günü saat 12.30’da belediye garajında gerçekleşeceğini belirten Başkan Kaya, açılışa tüm halkın davetli olduğunu kaydetti.

 

 

Hizmete alınan araçlar için bir açıklama yapan Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya şunları söyledi: “Güzel beldemiz Akçakiraz’ın gelişimine katkı sunmak adına tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte heyecanımızı ortaya koyduk. Bugün beldemizin her bir mahallesinde imzamızın olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Ve bugünde 22 yeni aracı makine parkımıza dahil etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Bu araçlar Akçakiraz belde sakinlerimizindir. Araçlar belde sakinlerimize hizmet için kullanılacak ve beldemizin modern görünümüne katkı sağlayacaktır. Otobüs, greyder, kamyon, traktör, silindir ve sedan araçlardan oluşan 22 yeni aracın beldemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu araçların alınmasında bizlere yetki veren tüm meclis üyelerimiz ve ekip arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.”

Akçakiraz’da hizmetleri gerçekleştirirken büyük bir özveriyle hareket ettiklerini söyleyen Başkan Kaya, amaçlarının gök kubbede hoş bir sada bırakmak olduğunu belirtti. Başkan Kaya, 10 Mart Pazar günü saat 12.30’da belediye garajındaki açılış törenine tüm Elazığlıları beklediklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.