Başkan Or: Bizleri gündemin dışında tutan bu zihniyeti kınıyoruz

featured

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın İl Koordinasyon toplantısı sonrası yaptığı söylemleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Or “Bu şekilde bir açıklamayı kabul etmiyoruz” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın İl Koordinasyon toplantısı sonrası yaptığı söylemleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Or açıklamasının devamında;  “Ak Parti il başkanının ayrıştırıcı bu  tutumu kabul edilemez. Özel kalemin bizi saf dışı bırakması yine kabul edilemez. Ak Parti İl başkanının yaptığı açıklamalar ilimizin sorunlarına ve  biz muhalefet partilerinin düşüncelerine kayıtsız kalmasından başka bir şey değildir. Böyle bir dışlanmışlığı kabul etmiyoruz. Bu şehrin yöneticisi Ak Parti midir merak ediyoruz. Kendilerini her türlü yetkilerin ve makamların üstünde gören zihniyet takdir edersiniz ki, şehrimizin sorunlarına ve sıkıntılarına alternatif fikir sunmaya açık muhalefeti dışlamaktır. Devletin valisi Ak parti İl başkanı mıdır yoksa bir siyasi partinin  il başkanı mıdır? Tartışmaya açıyorum. Siyasi partiler, ülkenin sorunlarına ışık tutan fikirler üreten çok sesli anlayışı temsil etmektedirler. Bizleri kamuoyunun gündeminin dışında tutan bu zihniyeti kınıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Or: Bizleri gündemin dışında tutan bu zihniyeti kınıyoruz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin