Başkan Öztürk: Aydınlatma Ve Kaldırım Çalışmalarını Tamamladık

featured

Yazıkonak ve Yurtbaşı Belediyeleri İle birlikte yapmış oldukları çalışmalarla ilgili OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk değerlendirmelerde bulundu.

Organize Sanayi Bölgesi tarafından Yazıkonak ve Yurtbaşı yolunda aydınlatma ve kaldırım çalışması yapıldı.

Yazıkonak ve Yurtbaşı belediyelerinin birlikte yapmış oldukları çalışmayla ilgili OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Öztürk değerlendirmesinde; “Çok uzun zamandan beridir planlamış olduğumuz aydınlatma ve kaldırım çalışmasını Yazıkonak ve Yurtbaşı Belediyelerimiz ile birlikte hareket ederek tamamlamış olduk. Her geçen gün ülkemize daha da bir katma değer katan Elazığ Organize Sanayi Bölgemiz ulaşımı oldukça kolay ve rahat bir konumdadır. Bölgenin lokomotifi olan Elazığ OSB ülkemizde örnek gösterilen OSB’ler arasındadır. Son zamanlarda yapılan yatırım ile birlikte OSB’de ki istihdam sayılarımız oldukça arttı. Bununla beraber de OSB’den yapılan ihracaat rakamları da yükseliş gösterdi. Sanayiclerimizin yapmış oldukları malzeme taşımalarında kullanmış oldukları yol güzergahında özellikle de geceleri rahat edebilmeleri için  Yazıkonak ve Yurtbaşı belediyelerimiz ile birlikte hareket ederek aydınlatma ve kaldırım çalışmasını tamamladık.” İfadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Öztürk: Aydınlatma Ve Kaldırım Çalışmalarını Tamamladık

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin