Başkan Yıldırım: Aday Adaylığı Müracaat Sürecimiz Devam Ediyor

featured

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, partilerinin aday adaylığı sürecinin devam ettiğini belirterek, seçim koordinasyon merkezi çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda aday adaylığı başvuru müracaatları devam ederken, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’da partilerine gün geçtikçe ilgilinin arttığını söyledi.

YILDIRIM: ADAY ADAYLIĞI SÜRECİMİZ DEVAM EDİYOR

Başkan Yıldırım, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Yıldırım, “2023 seçimlerine aday adaylığı süreciyle birlikte kampanyamız da devam etmektedir. SKM yönetimimiz hiç ara vermeden gece gündüz kendi çalışmasını yaparken bir taraftan da aday adaylarının tanıtımını birlikte yapmaktayız. Bu bizim aynı zamanda büyük bir aile oluşumuzun ve her seçim dönemi ve seçim öncesi ve sonrası çok hazırlıklı olduğumuzun göstergesidir. Aynı anda birçok işlemi birlikte yapabilecek kabiliyete, yeteneğe ve birikime hazırız” dedi.

YILDIRIM: ADAYLARIMIZ DA BELİRLENDİKTEN SONRA HİÇ DURMADAN ARALIKSIZ ÇALIŞACAĞIZ

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine vurgu yapan Ak Parti Elazığ İl başkanı Şerafettin Yıldırım 6’lı masayı eleştirdi. Yıldırım, “Eğer kandil ve Kandil’in bir takım sözüm ona komutanları 6’lı masayı önemsiyorsa ve ona oy verin diye 6’lı masayı yönlendiriyorsa o zaman bu seçim bir kez daha çok önemli oluyor. Bir takım pazarlıklar içine girilmişse bu pazarlıkta da ulufe dağıtılır gibi gelecekte ülkenin bir takım sosyal, siyasi paylaşımları yapılabiliyorsa o zaman bu seçim çok önemli ve yine 72 saatte masadan kalkanı masaya oturtan bir üst akıl varsa bu seçim çok önemli. Artık bu seçimde ayrıntıları teferruatı konuşmanın zamanı değil biz abartmadık, tehdit unsuru olarak da kullanmadık ama bunun bir beka bir dava meselesi olduğunu söyledik. Dolayısıyla aday adaylarımızla birlikte nasip olur adaylarımız da belirlendikten sonra aynı hızla hatta artan bir hızla hiç durmadan aralıksız çalışacağız. Bu seçimin diğer seçimlerden önemli farklılıkları var. Kampanyanın kısa süreliği, sessiz bir kampanya oluşu, birebir çalışmaların daha ağırlık kazandığı, yakın bölgemizde yaşanmış olan ve ilimizin de içinde olduğu büyük bir felaketin izlerini silerken siyasetin de belli bir disiplin içerisinde daha farklı bir ortama çekilmesi gerekiyordu ve çektik. Hamdolsun bunu bu disiplin içerisinde götüreceğiz. Yoksa biz 6 ay öncesinden şarkılarımız da türkülerimizle bu kampanyamızın hazırlarını yapmıştık ama nasip böyleymiş, böyle çalışmak zorundayız çünkü bizim insana saygımız var, bizim yaralara, vefat edenlere saygımız hürmetimiz var dolayısıyla buy acılar daha dinmemişken biz farklı kampanyalar yapamayız” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Yıldırım: Aday Adaylığı Müracaat Sürecimiz Devam Ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin