Baskil Kaymakamı Ve Ekibinden Kapsamlı Temizlik Çalışması

featured

Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ve Kaymakamlıkta görev yapan personeller Şehit Fethi Sekin’in kabri ve Hacı Hasan Baba türbesi etrafında temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Temizlik çalışmaları ile Şehit Fethi Sekin’in kabrine ve Hacı Hasan Baba türbesine ziyarete gelen vatandaşların daha güzel bir ortam ile karşılaşmalarını istediklerinin altını çizen Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ‘’ Bugün Baskil kaymakamı olarak Baskil kaymakamlığı personel ile birlikte hem Şehit Fethi Sekin’in kabrinin etrafını hem de Hacı Hasan Baba Türbesinin etrafını temizleme faaliyetinde bulunduk. Buraları hem ağaçlık hem de zararlı otlardan hem de çevreye gelen zararlı atıklardan temizleyerek burayı daha güzel bir yere çevirip daha güzel bir görünüm sağlamaya çalıştık.

Amacımız buraya gelen ziyaretçilerin burada öyle pis görüntülerle karşılaşmaması. Etrafta oluşan bazı zararlı çevreyi kirleten şeyleri ortadan kaldırmak. Güzel bir düzenleme yaparak şehir düzenlemesiyle birlikte hem Fethi Sekin kabrimizi hem de Hacı Hasan Baba Türbemizi ziyarete gelenlere güzel bir mekan sunmak. Bunun için Baskil kaymakamlığı personeli ile birlikte Doğancık köyünde bulunan bu mekanı temizledik.  Bundan sonra buraya yine ara sıra gelerek Baskil kaymakamlığı olarak buranın temizliğini yapmayı düşünüyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Baskil Kaymakamı Ve Ekibinden Kapsamlı Temizlik Çalışması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin