Beklentimiz 3 Milyon Yeni Üye

featured

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Cengiz Gülaç Ak Parti İl Başkanlığı Binasında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Cengiz Gülaç, aday adaylığını açıkladıktan sonra bu dönemde bir farkındalık yaratmak için  kampanya başlattığını ve bu kampanya kapsamında 500 civarında yeni üye kaydı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Başlattığı kampanya sonucunda Ak parti teşkilatına 500 yeni üye kazandıran Ak Parti Milletvekili Adayı Cengiz Gülaç, “Biliyorsunuz 28. Dönemde Ak Partiden aday adaylığımı açıklamıştım. Bu sürede kendimce bir kampanya başlatmaya karar verdim, biliyorsunuz hemen hemen her seçim döneminde yaklaşık 6 binin üzerinde Ak Partimizden aday adayı arkadaşlarımız Türkiye’nin bütün illerinden müracaatta bulunuyorlar. Bende bu dönemde bir farkındalık olabilmesi açısından ve bu davanın ve bu seçimin çok önemli olduğunu bildiğim için beni seven eşim, dostum ve Elazığlı hemşerilerimize bir kampanya başlatmıştım. Yaklaşık 500 civarında Ak Partiye yeni üye kaydı gerçekleştirdik. Birazdan başkanlarıma bütün bu üye formları teslim edeceğim, ben bu üye kampanyasına ak sevdaya yeni kayıt olan 500 Elazığlı hemşerime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Eğer 6 bin müracaat yine olursa belki daha fazla olacak herkes 500 üye getirirse yaklaşık 3 milyon yeni üye olacak. Zaten 11 milyon üyesiyle dev bir orduyuz inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı 14 Mayısta yalnız bırakmadığımız gibi bu seçim ne kadar kıymetli ve önemli olduğu bilinciyle ben buradan bu kampanyayı başlatmış oluyorum. Bütün Türkiye’yi ak sevdamıza, ak davamıza üye olmaya davet ediyorum.” dedi.

“ÜYELERİMİZ TEŞKİLATIMIZA YÖN VEREN GÖNÜLLÜ NEFERLERİMİZ”

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Cengiz Gülaç’ın 500 tane yeni üye kaydı için teşekkür eden Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Semih Tekmen, “Milletvekili aday adayımız Cengiz Gülaç beyefendi kendisini bu süreçte ikinci kez partimizde misafir ettik. Çok kıymetli bir hediyeyle bize geldiler yeni 500 tane partimize üyelik müracaatında bulunan vatandaşımızın üye koşanlarıyla birlikte geldiler. Bunların gerekli incelemeleri merkez ilçe başkanımız tarafından yapılarak inşallah sisteme üye girişleri yapılacaktır. Partimizin üye sayısı bu yıldan geçen yıla oranla artışını devam ettirmektedir. Bu süreçte partimizin her bir üyesi bizim temel yapı taşlarımızdır. Bize, teşkilatlarımıza yön veren gönüllü neferlerimizdir. Partimize üye olan 500 adet hemşerilerimizle birlikte tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz hem de teşkilatımız adına selamlarımızı gönderiyoruz. Bu güzel çalışması sebebiyle de Milletvekili aday adayımız Sayın Cengiz Gülaç’a teşekkür ediyorum kendisini tebrik ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beklentimiz 3 Milyon Yeni Üye

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin