Bitki Sağlığı Uygulama Toplantısı Yapıldı

featured

2022 yılı Bitki Sağlığı Uygulama Programı kapsamında İl Müdürlüğü Toplantı salonunda hizmet içi eğitim toplantısı yapıldı.

Resim önizlemesi

Toplantıya İl Müdürü Ali KILIÇ, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü ile İl ve İlçe Müdürlüklerinde bitki sağlığı alanında görevli teknik personel katıldı.

Toplantıda konuşan İl Müdürü KILIÇ; “ Bitkisel üretimde kalitenin artırılması, ürün kayıplarının azaltılması için her yıl Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Bitki Sağlığı Uygulamaları ile ilgili çalışma yürütülmektedir.

Resim önizlemesi

2021 yılı çalışmalarının değerlendirildiği, 2022 yılı çalışma programının oluşturulduğu bu toplantıda, sahada görev alacak arkadaşlarımıza, bitki hastalık ve zararlılar ile mücadelede, insan sağlığını doğrudan etkileyecek kimyasalların kullanılması yerine daha çok biyolojik ve entegre mücadeleyi ön plana çıkaran çalışmalar anlatılacaktır. Ayrıca bitki koruma ürünlerinin reçetelendirilmesi ve üretici kayıt defteri kullanımı ile ilgili bilgi verileceğini” söyledi.

Toplantı sonrasında konu uzmanları tarafından Tarım ve Orman Bakanlığınca alınan kararlar paylaşılarak, sürveyler hakkında bilgilendirme yapıldı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bitki Sağlığı Uygulama Toplantısı Yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin