Bu Akşam “#FıratSeniBekliyor”

featured

Fırat Üniversitesi tarafından bu akşam saat 20.00’de Twitter’da “#FıratSeniBekliyor” etiketiyle tanıtım kampanyası gerçekleştirilecek.

Öğrenci, akademik ve idari personel sayısı ile yaklaşık 50 bin kişiyi bünyesinde barındıran Türkiye’nin en köklü üniversiteleri arasında yer alan Fırat Üniversitesi’nin tanıtımı ve 5 – 20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek üniversite tercihleri sürecinde öğrenci adaylarının dikkatini Elazığ’a ve Fırat Üniversitesi’ne çekmek amacıyla sosyal medyada tanıtım kampanyası gerçekleştirilecek.

Sosyal medyada yapılacak olan çalışma ile gençlerin dikkatini çekmek hedeflenecek ve Elazığ ile Fırat Üniversitesi’nin ayrıcalıkları öğrenci adaylarına anlatılmaya çalışılacak.

Fırat Üniversitesi Tarihinin En Büyük Tanıtım Atağı

Bu akşam birçok sosyal mecrada Fırat Üniversitesi tarihinin sosyal medyadaki en büyük tanıtım atağı Elazığlıların desteği ile gerçekleştirilecek.

Bu akşam saat 20.00’de Twitter’da “#FıratSeniBekliyor” etiketiyle Elazığ’ın ve Fırat Üniversitesi’nin farklılıkları ve değerini içeren paylaşımlar yapılıp öğrenci adayları Elazığ’a ve Fırat Üniversitesi’ne davet edilecek. Ayrıca Instagram uygulamasındaki çok sayıda büyük sayfada da Fırat Üniversitesi’nin tanıtım videoları yayınlanacak.

“#Fıratsenibekliyor” Etiketinde Buluşalım

Fırat Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ’a her yönden ciddi katkılar sağlayan Fırat Üniversitesi’nin öğrenci sayısını artırmak daha kaliteli öğrencilerin gelmesini sağlamak Elazığ açısından da oldukça önem arz etmekte. Bu nedenle şehrimiz ve üniversitemiz için bu akşam Twitter’da başlatılacak olan “#FıratSeniBekliyor” etiketine tüm hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde Twitter’da şehrimiz ve üniversitemiz için buluşmak üzere” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu Akşam “#FıratSeniBekliyor”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin