Çayır: Görüşmelerimiz Sürüyor

featured

İrfan ARSLAN

Entegre Solar Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Çayır, önümüzdeki sezon takımı çalıştıracak Teknik Direktörü belirlemek için çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

2022-2023 sezonunda takımı çalıştıran Teknik Direktör Alattin Tutaş ve ekibine Teşekkür ederek yollarını ayırdıklarını belirten Entegre Solar Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, “Alattin Tutaş ve ekibi bu takımın başarısı için ellerinden geleni yaptılar. Kendilerine verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Yeni sezonda yeni hedeflere ulaşmayı planlıyoruz. Stadımız bitti ve hizmete açıldı. Bizde Elazığspor’u yeni hedeflere taşımak istiyoruz. Önümüzdeki sezon takımımızı başarıya ulaştıracak bir ismi takımın başına getirmeyi planlıyoruz. Görüşme halinde olduğumuz isimler var. Bu isimlerden biri ile anlaşmanın yollarını arayacağız. Teklif yaptığımız isimler de var. Ancak ligler yeni bitti. Bu isimler geçen sezon çalıştırdıkları kulüplerin yöneticileri ile görüşme yapacaklar. Onlardan alacakları cevaba göre bize geri dönüşte bulunacaklar. İsimleri şu aşamada söylememiz çok doğru olmaz. Önümüzdeki süreç içinde görüşmelerimiz olumlu netice vermesi durumunda zaten bu ismi kamuoyu ile paylaşacağız.” dedi.

Çayır transfer çalışmalarının da Teknik Direktör ile anlaşmalarının ardından başlatacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayır: Görüşmelerimiz Sürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin