Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı aynı ismi iki şehirde görevlendirdi

featured

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, aynı ismi iki şehirde Çevre ve Şehircilik il müdürü olarak görevlendirdi. Bakanlık bünyesinde onlarca isim Müdürlük ataması için beklerken, Bakanlığın Hasan Alan’ı ham Malatya hem de Gaziantep İl Müdürü olarak görevlendirmesi tepkilere yol açtı.

Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yapan Hasan Alan, 04.11.2017 tarihli ve 2017/454 karar sayılı Resmi Gazetede yayınlanan üçlü kararname ile Gaziantep Çevre ve Şehircilik Müdürü görevine devam etmektedir.
Görev yaptığı illerde çalışmaları ile tepkilere yol açan Hasan Alan’ın, gücünü nereden ve kimden aldığı bilinmiyor. Ülkemizde atama bekleyen yüzlerce ismin bulunduğu bir dönemde iki ilde görev yapan bir ismin hiçbir başarısının bulunmadığı ancak görevde tutulmasının nedeni de merak konusu?

2017 yılında üçlü kararname le Gaziantep Çevre ve Şehircilik İklim Deşikliği İl Müdürlüğüne atanan Alan, 10 Haziran 2021 tarihinde de Malatya’ya atandı. Her iki ilde de müdürlük görevini sürdüren Hasan Alan’ın, il müdürlüğünü yürüttüğü iki il de yaptığı çalışmalar ile tepkilere neden olduğu görülüyor.

Konuyla ilgili olarak Çevre Şehircilik ve İklim Deşikliği Bakanlığının nasıl bir tepki vereceği de kamuoyunun merak konusu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı aynı ismi iki şehirde görevlendirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin