CHP Elazığ Milletvekili Adayı Akın, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

featured

CHP Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarına Keban ve Ağın ilçelerinde devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Akın, Elazığ genelinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ziyaretleri kapsamında hem vatandaşlar hem de esnaflar ile bir araya gelen CHP Milletvekili Adayı Akın, Keban ve Ağın ilçesinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek onların sorun ve taleplerini dinledi.

 “İLÇELERİMİZE TÜM KURUMLARI VE YATIRIMLARI GETİRECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Akın yaptığı açıklamada; “Keban ilçemizde temiz arıtılmış bir içme suyunun olmadığını ifade etmekten hicap duyuyorum. İlçemizde hastane yok, uzman doktorlar yok, teçhizat yok, tarım ve hayvancılık çökertilmiş, turizm yatırımı yok. Balık çiftlikleriyle ünlü ilçemizde yol boyu çiftliklere inen yol yok. Yine Ağın ilçemizde durum farklı değil.  Hiç bir yatırım almamış, tarım ve hayvancılık çökmüş, hastane yok, donanım yok. İlçelerimizde nüfus kalmamış ve yok olmaya mahkum edilmiştir. Biz inşallah ilçelerimize tüm kurum ve yatırımları getireceğiz. Hastane kuracağız doktor getireceğiz teçhizat getireceğiz. Tarım ve hayvancılık yatırımları yapacağız. Fabrikalar kuracağız. İlçenin zenginliklerini yine ilçemize kazandıracağız. Yaşanabilir yeniden büyük ilçeler haline getirip ailelerin birlik ve beraberlik içinde yaşamasını ve ekonomik anlamda saadete kavuşmasını temin edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Elazığ Milletvekili Adayı Akın, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin