CHP İtiraz Etti, Elazığ’da Seçim Sonuçları Değişti

featured

14 Mayıs tarihinde yapılan seçimler sonrası sosyal medyada birçok tutanak paylaşıldı. Paylaşılan tutanaklar sonrası partiler harekete geçti. CHP’li Muharrem Erkek sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Elazığ’da Muharrem İnce’ye yazılan oyların düzeltilerek Kemal Kılıçdaroğlu’na yazıldığını açıkladı.

14 Mayıs seçimleri sonrası partilerin Türkiye genelinde sonuçlara itirazı devam ediyor. Son olarak Elazığ’da sosyal medyada yayınlanan görüntüler ve seçim tutanakları sonrası bazı sandıklardan çıkan sonuçlar değişti.

Elazığ merkez ilçede Cumhuriyet Ortaokulu’ndan 1005 nolu sandıkta Muharrem İnce’ye yazılan oylar itirazlar sonrası değişerek tamamı Kemal Kılıçdaroğlu’na yazıldı. Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek sabah saatlerinde düzenlediği basın açıklamasında; Elazığ merkez ilçe 1005 nolu sandık, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 95 oyu tutanakta var ama bu 95 oy sisteme Muharrem İnce’ye yazılmış. İtiraz edilmiş Elazığ merkez 1. İlçe kurulu kararı ve düzeltilmiş tekrar o 95 oy Kemal Kılıçdaroğlu’na yazılmış” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Erkek açıklamasının devamında; “Genel sonuçları değiştirmeyecek nitelikte de olsa her bir oyu takip ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP İtiraz Etti, Elazığ’da Seçim Sonuçları Değişti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin