1. Haberler
  2. Foto Galeri
  3. Spor
  4. Çimentaş Elazığspor’a Ek Süre

Çimentaş Elazığspor’a Ek Süre

featured

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu’nun gerçekleştirdiği son toplantıda, 2025-2026 sezonu için UEFA ve Ulusal Lisans almaya hak kazanan kulüpler açıklandı. Çimentaş Elazığspor ise yapılan değerlendirmeler sonucunda Ulusal Lisans alamayan kulüpler arasında yer aldı. Ancak temsilcimize eksiklerini tamamlaması için ek süre verildi.

TFF Kulüp Lisans Kurulu bugün yaptığı toplantıda lisans adayı kulüplerin sunduğu dosyaları; Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatında ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Kulüp Lisans Talimatında aranan hukuki, sportif, altyapı, personel-idari, sosyal ve çevresel sürdürülebilirlik kriteri ve mali kriterler yönünden inceledi ve 2025-2026 sezonu için UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri belirledi.

Nesine 2. Lig’de mücadele eden Çimentaş Elazığspor’un da aralarında bulunduğu bazı kulüpler lisans alamadı. 16 kulüp UEFA, 9 kulüp ise Ulusal Lisans aldı. Kalan 55 kulübe, eksik kriterleri tamamlamaları için 30 ve/veya 60 gün ek süre verildi. Lisans talimatının ilgili maddelerine göre kriter ihlallerine yaptırım uygulanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çimentaş Elazığspor’a Ek Süre
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin