Çocuklara Trafik Eğitimi Verildi

featured

6-12 Mayıs Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında çocuklara özel eğitim programı düzenlendi. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman eğitimlerin yıl boyunca devam edeceğini belirtti.

6-12 Mayıs Trafik Haftası dolasıyla çocuklara özel trafik eğitim programı düzenlendi Ulukent Mahallesi Trafik Eğitim Parkında düzenlenen programa Elazığ Valisi Doktor Ömer Toraman, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Şoförler Oda Başkanı Şevket Toraman katıldı Programda Trafik Eğitim’i alan çocuklar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bilgilendirildi. Yıl boyunca eğitimlerin devam edeceğini söyleyen Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman etkinliği düzenlemelerinde yardımcı olan kurumlara teşekkür etti.

TORAMAN: BURASI YIL BOYU EĞİTİM FAALİYETLERİNE DEVAM EDECEK

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, “Elazığ’da da biz trafik eğitim parkurunu bugün itibariyle çocuklarımızın ve gençlerimizin istifadesine sunmuş oluyoruz. Burası yıl boyu eğitim faaliyetlerine devam edecek. Jandarma trafik ekiplerimizde burada faaliyet yürütecek. Polis trafik ekiplerimizde burada faaliyet yürütecek. Tabi burada bu iş birliğinde il Emniyet Müdürlüğümüz İl Jandarma Komutanlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzde çok güzel bir koordinasyon içerisinde çalışmalarını yürütüyorlar. Her seviyede çocuğumuzun muhakkak bu pistten eğitimden geçmesi için bir program dahilinde faaliyetlerini yürütecekler” dedi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çocuklara Trafik Eğitimi Verildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin