Delta varyantı Elazığ’da da mevcut

featured

Delta varyantı Elazığ’da da mevcut

Elazığ Valisi Erkaya Yırık son açıklanan illere göre haftalık vaka sayılarının Elazığ’da gösterdiği artışın ardından bir açıklama yaparak vatandaşları kurallara uyma çağrısında bulundu.

Geçtiğimiz gün açıklanan illere göre haftalık vaka sayısında Elazığ bir önceki haftaya göre yüzde yüze yakın orandan vaka artışı yaşandı. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan veriler doğrultusunda Elazığ 17 -23 Temmuz tarihleri arasında vaka artışının en çok yaşandığı iller arasında yer aldı.

Artan Vaka sayılarının ardından Elazığ Valisi Erkaya Yırık kentte maske kullanımının azaldığına dikkat çekerek vatandaşları uyardı.

İlimiz medya kuruluşlarına yaptığı açıklamada, kapanma tedbirlerine tekrar dönülebilir bunun uygulanmasına elbette biz karar vermiyoruz ama sayı şuanda yükseldi delta varyantı gibi bir gerçek var. Salgın hastalık bir başladı mı malumunuz her tarafta görülebilen bir hastalık, delta varyantı elbette Elazığ’da da var bunu gizlemenin bir anlamı yok çünkü koronavirüs tedbirlerden güçlü değildir. Bunu her zaman vatandaşlarımıza söylüyoruz. Bu süreçte olayın yeni başındaymışız gibi vatandaşlarımızın titizlikle kurallara uyması gerekiyor. Az bir gevşeme olduğunda malumunuz vaka sayısı da yükseliyor.” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Delta varyantı Elazığ’da da mevcut

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin