Demir Kızlar Gözünü Liderliğe Dikti

featured

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Liginde mücadele veren Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü yarın oynayacağı Sivas Belediyespor’ maçının ardından rakibinden liderlik unvanını almanın mücadelesini verecek.

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi A grubunda mücadele veren ve ligde lider Sivas Belediyespor’un bir puan gerisinde bulunan SYSK yarın rakibini mağlup ederek liderlik koltuğunun yeni sahibi olmanın mücadelesini verecek. SYSK Kulüp başkanı ve Başantrenörü İsmail Bayraktar, “Bu sezon iyi bir mücadele örneği veriyoruz. Ligde ilk kez geçtiğimiz hafta sonu mağlup olduk. Yarın kendi sahamızda oynayacağımız Sivas maçını kazandığımız takdirde rakibimizi bir puan geçecek ve liderlik koltuğuna oturacağız. Hedefimiz bu takımı yeniden Süper Lige çıkarmak. Yarın oynayacağımız karşılaşmaya başta ilimiz yöneticileri olmak üzere tüm sporseverleri maçımıza davet ediyoruz.” dedi.

Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü- Sivas Belediye Spor Kulübü karşılaşması Pazar günü saat 13.00 de Doğukent 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonunda oynanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Demir Kızlar Gözünü Liderliğe Dikti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin