Demirbağ, Mollakendi’de Belde ve Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

featured

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Mollakendi’de belde ve köy muhtarlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Demirbağ, TOKİ tarafından yapılan çok katlı konutların şantiyesini de ziyaret ederek, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Demirbağ son olarak AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı ve AK Parti Elazığ Teşkilatı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Mollakendi’de belde ve köy muhtarlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya, Mollakendi Merkez, Karşıbağ, Akçakiraz Belde, Yurtbaşı, Yazıkonak, İkitepe belde ve köy muhtarları katıldı. Milletvekili Zülfü Demirbağ toplantıda muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Milletvekili Demirbağ; “Mollakendi bölgesindeyiz. Bölge ile ilgili bazı sıkıntılar var gerek pandemi gerekse de sulama ve deprem ile ilgili bunları biraz sonra bürokrat arkadaşlarımız ile görüşmek suretiyle inşallah olabildiğince çözümleme yolunda gerekli adımları atacağız. Mollakendi beldemizde muhtarlarımız olmak üzere halkımıza ve büyüklerimize teşekkür ediyorum. İnşallah faydalı bir toplantı olur.” Dedi.

Toplantının ardından Demirbağ, AFAD Müdürü Osman Pıhtılı, muhtarlar ve beraberindeki heyetle birlikte, TOKİ tarafından yapılan çok katlı konutların şantiyesini ziyaret ederek, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Demirbağ, Mollakendi’de Belde ve Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin