Demirbağ, STK Platformunu Ziyaret Etti

featured

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Stk Platformunu Ziyaret Etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor. Milletvekili Demirbağ, Elazığ STK Platformunu ziyaret etti. Ziyarette, Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Ergün Aslan, MÜSİAD Elazığ şube Başkanı Tekim Gürkan, Eski KYK İl Müdürü Suphi Döner de hazır bulundu.

Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Ergün Aslan, Elazığ’da bazı heyetler kurduklarını ve buradan çıkan sorunları il yöneticilerine ileteceklerini söyledi.

Milletvekili Zülfü Demirbağ, STP Platformu’nun güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.

Demirbağ; “İlçelerimiz, beldelerimiz, köylerimiz ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etmek suretiyle dolu dolu bu güne geldik. Bugün de STK Platformumuzu ziyaret ettik. Allah razı olsun güzel çalışmalara imza atıyorlar. Kendilerinden Elazığ ile ilgili sorunları ve çözüm önerilerini almak suretiyle Ankara’da ilgili kurumlar nezdinde ilimize faydalı olmanın gayreti içerisindeyiz. Gerçekten ilçelerimizde olsun köylerimizde olsun toplantılarımız çok verimli geçiyor. Hemşehrilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize teveccühü devam ediyor zira karşıda tamamen algı yönetimi ile bir Tayyip Erdoğan düşmanlığı oluşturmak ve ülkeyi bölme çabası içerisinde olan bir muhalefet anlayışı var Amerika destekli. Hemşehrilerimizde her şeyin farkında. Hemşehrilerimiz bu tür girişimlere papuç bırakacak değil.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Demirbağ, STK Platformunu Ziyaret Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin