DEPREM VE ELAZIĞSPOR

DEPREM VE ELAZIĞSPOR
Çok şükür 10 ilde görülen depremler, Elazığ ‘da görülmedi.
Depremde mağdur olan illerin ve ilçelerin takımları, hakları saklı kalmak kaydıyla ligden çekildiler.
Allah yardımcıları olsun…
Elazığspor daha önce 2020 yılında olan depremden dolayı ligden çekilmişti ve yeni sezonda aynı ligden başlamıştı.
Şimdi, Entegre Solar Elazığspor’da bu konu görüşülmüş.
El insaf!
Adama gülerler eeey Elazığspor yönetimi!
Şuan takımın durumu iyi değil ve bu ağır oynadığı futbol ile de işi çok zor olacak gibi!
Böyle futbol oynamaya devam ederse, tabiki istemiyorum ama 2022/2023 Futbol sezonunda bu takımı, Amatör lige düşüren yönetim olarak tarih sayfalarına yazılırsınız!
Kulübün amatöre düşmeden, bu aşamadan itibaren kurtarılabilmesi için bu konuda duygusal takılmaları bırakıp akılla hareket etmek zarureti var. Elazığspor’un buradan daha da aşağılara düşmesi, onun şanlı tarihine ve şehrin imajına büyük bir darbe vurulması demektir.
Önemli olan Elazığspor’un yaşaması ve yükselmesidir. Geçmişi hatırlamak, geçmişte yaşadığımız mutlulukları tekrar tekrar izlemek, dinlemek çok güzel.
Ancak hem taraftarı hem de Elazığ halkını geçmişteki başarı hikayelerimizle bir yere kadar oyalayabiliriz! Şehirde büyüyen yeni nesil, Elazığspor’un başarısızlığı nedeniyle artık takımın ismini duymak istemiyor ve birçoğu ne yazık ki başarılı, İstanbul takımlarına gönül veriyorlar…
Bu eğilimin önüne geçmek için Elazığspor’u bir an önce bulunduğu yerden kurtarmak ve başarılı bir takım haline getirmek zorundayız.
Bunu da duygusal takılarak başarmamız mümkün değil, öyle olsa bugüne kadar çoktan zirveleri tekrar zorlamaya başlamış olurduk.
Elazığ bir bütün olarak yapılması gereken her neyse ona odaklanacak ve onu yapacak. Başka türlü Elazığspor’u bulunduğu yerden kurtaramadığımız görüldü, kurtaramayacağımız da anlaşıldı. Daha neyi, nereye kadar boş yere tartışacağız?
Tartışmayı bırakıp aklın yolundan hızlı bir şekilde ilerlemek zorundayız!
Ona buna laf sokarak, onu bunu tedirgin etmeye çalışarak bir yere varamadık bugüne kadar, bundan sonra da varamayız.
Geçenlerde, Entegre Solar Elazığsporun deplasmanda Amasyaspor karşısında önde götürdüğü karşılaşmayı uzatmalarda kalesinde iki gol görerek mağlup olması tepkilere neden olmuştu. Elazığspor camiası tranfer yasağını kalkması ve yapılan transferlerle takımın daha iyi olması beklenirken kötü sonuçların alınması tepkilerin dahada artmasına neden oldu ve olmaya’da devam edecek!
Bu tepkinin ilk sert açıklaması Elazığspor eski başkanlarından Selçuk Cengiz Öztürk’ten geldi.  Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tepkisinin odağına Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile abisi Korkut Şerifoğulları’nı hedef tahtasına oturttu.
Eski başkan Selçuk Cengiz Öztürk açıklamasında ciddi iddialarda bulundu.
Öztürk’ün sosyal medya paylaşımında çarpıcı açıklamaları şöyle.

ÖZTÜRK'TEN GENEL KURUL KARARI!

“Gidişim sessiz ama dönüşüm muhteşem olacak. Allah’a şükür yıkılmadık ayaktayız. Sarsıldığımızda sahtekar menfaatçi dost görünenlere son bir şans vermiştik ama gerçek yüzlerini, son bir kez daha gösterdiler.
İyi oldu, her kırıntıyı görüp üşüşen hamam böcekleri sizleri 1 numaraya yazdım, 2 numaraya’da 3 milyon söz veren, Şahin ve Metin efendilerine sözüm. 3 milyon yerine 300 bin gönderdiniz, yarı devrede de sayenizde 6 oyuncu kaybettim. 3. lige düştük, eee düşürdünüzde  şimdi ne halt ediyorsunuz, eyi güzelde 35 milyon harcadınız takım ortada yok.
Yeni stat da maç oynayacak yüzünüz yok ki, halen doğu kenttesiniz. Gazeteciler yazıyor.
Hani gönül belediyeciliği yapıyordunnnn, Özel imar çıkarıyorsun, çöp ihalesini peşkeş çekiyorsun, Korkut çok iyi bilir bu işleri !!!.
3 milyon vermeyip belediyeden iş verdiğin müteahhitlerden ve belediye şirketi Ebuaş’ın kasasını da boşatarak 2 sezonda 35 milyon harcıyorsun!!!
Ama sonuç alamıyorsun!!!
Can çekişen Elazığspor’un katili sensin. Yolsuzluklar ayyukaya çıkmış deyince de bizi savcılığa verecen ver bakalım, abin Korkut sen adayken sizi eleştiren, Nafiz Koca için istiyorsan araya gireyim, ben dedim dostumdur dediğimde, ağza alınmayan ana bacı küfürleri etmedi mi etti !!. KURANI KERİME’ki el basarım ki, dediii, yarın sen Belediye Başkanlığını yönettiğin sürelerdekii olayların için hesabını verirken özellikle mahkemeni takip ederken büyük bir zevk alacağım merak etme sen yargılanacaksınnn”dedi.
Saygılarımla…

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DEPREM VE ELAZIĞSPOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin